ALLERLAATSTE DRINGENDE OPROEP!!! : (Nieuwe) Pasfoto’s inleveren!
24 augustus 2017
Voorlopige Trainingsschema 2017-2018
25 augustus 2017
Toon alles

Meld je aan voor de optocht van het Landjuweel

Beste leiders,

VVZ ’49 is gevraagd op zondag 3 september om van 11.30 tot 14.15 mee te lopen met de optocht van meer dan 120 Gildes door Soest. Vertrek en aankomst is op het gildeterrein De Blaak aan de Ferdinand Huycklaan te Soest. Ons clubicoon Gijs Schaap is bij het evenement aanwezig om de VVZ-ers te begeleiden en bij te staan.
 
In de Optocht wordt elke gilde/schutterij voorafgegaan door een jeugdlid die het nummer van de optochtvolgorde draagt en zo mogelijk de naam van het betreffende gilde. Het is de bedoeling dat een aantal van de jeugdleden van VVZ ’49 zo’n bordje dragen en meelopen met de Optocht. De jeugdleden worden om 11.30 uur op het Gildeterrein verwacht, zijn aanwezig bij de Massale Opmars van de deelnemende gilden en gaan vervolgens vanaf ongeveer 12.30 uur een van de gilden vooruit wanneer ze aan de Optocht beginnen. De verwachting is dat de laatste deelnemer rond 14.15 uur weer op het terrein terug is. De route die gelopen wordt is maximaal 2 kilometer. De VVZ-ers lopen in clubkleding mee om zo VVZ49 te presenteren aan het publiek. Na afloop staat er een consumptie klaar. 
We horen graag of jouw team mee wil doen (uiterlijk as zondag). Je kunt het ook gebruiken als teambuilding evenement. Het team dat de meeste spelers aanmeldt krijgt uit de opbrengst een bedrag van EUR 100 ter vrije besteding voor het team.
Aanmelden bij Gijs Schaap: sheepy@kpnmail.nl