•  

    Dat van het bezoek van Vliegdorp niet veel te vrezen viel was gezien de recente uitslagen wel te verwachten maar toen VVZ binnen 20 minuten op een 7-0 voorsprong stond begon het wel erg gênant te worden. Met de regelmatigheid van een Ireen Wüst schaatsschema lag de 17-2 op een 30-0 koers en kon het ANP ingeseind over de eerste post-corona monsterscore.

    Zo ver kwam het niet want door het eigen onvermogen nam het uiten door de gasten van hun verbale en fysieke ongenoegen toe en nam VVZ wijselijk wat gas terug, gaf de gemeentegenoten wat meer ruimte en zelfs de vreugde van het maken van doelpunten. Desondanks bleek Vliegdorp in de pauze mentaal niet meer in staat om verder te spelen en werd de 10-2 eindstand bereikt. Eigenlijk een verloren ochtend voor beide teams.

    Met twee vingers in de neus en een karrevracht aan doelpunten heeft de 17-2 een ticket voor de knock-out fase veroverd en stroomt de tank over van zelfvertrouwen. Volgende week begint de competitie en kunnen we tegenstanders van ons eigen niveau verwachten. Gelukkig wacht eerst de streekderby tegen klasgenootjes uit Baarn zodat de mannen in de schoolgangen op scherp worden gezet om zelfoverschatting na de bekerwedstrijden tegen teams uit lagere klassen te voorkomen.