• Majoor Makelaars actief, betrokken en deskundig in Soest

  14 sep 2023 Gijs Schaap
 • Edwin Majoor, geboren en getogen in het prachtige Soest, heeft een sterke binding met de gemeenschap en is opgegroeid in de omgeving Kerkstraat. Hij herinnert zich nog goed hoe iedereen in zijn omgeving die van voetbal hield, bij VVZ '49 speelde. ,,Onze zoon speelt nu in de JO15-1 bij VVZ. Wij ervaren de club als betrokken en actief, dat voelt goed. Betrokken en actief dat willen wij als makelaarskantoor ook zijn. Daarom voelen wij ons thuis aan de Eemweg.” Het is dan ook niet verwonderlijk dat Majoor Makelaars een gewaardeerde sponsor is van onze vereniging. Majoor Makelaars en eigenaar Edwin Majoor in de Sponsor Spotlights.

  Majoor Makelaars heeft een solide reputatie in de vastgoedsector. Met een team van ervaren en toegewijde professionals is het makelaarskantoor een betrouwbare en professionele partner bij het kopen, verkopen of huren van onroerend goed in Soest en de omliggende regio.

  Bij Majoor Makelaars geloven ze in het belang van persoonlijke aandacht en deskundig advies bij het vervullen van de vastgoedbehoeften van klanten. Edwin Majoor benadrukt: ,,Bij Majoor Makelaars streven we ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden. We begrijpen dat vastgoedtransacties grote financiële en emotionele beslissingen zijn, en daarom zetten we ons in om onze klanten op een professionele en zorgzame manier te begeleiden gedurende het hele proces."

  Het team van Majoor Makelaars bestaat uit ervaren professionals met uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. Ze zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in Soest en kunnen waardevol inzicht bieden in de prijzen, trends en mogelijkheden in de omgeving. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning, het verkopen van een eigendom of het huren van een zakelijke ruimte, de makelaars van Majoor Makelaars hebben de expertise om klanten te begeleiden naar een succesvolle transactie.

  Edwin: ,,Wij geloven in het opbouwen van sterke en lange termijn relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen. Met name voor de lange termijn laatste bieden we ook Vastgoedbeheer aan. Het ontzorgen van de klant compleet rondom het vastgoedbezit. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en werken samen om hun doelen te realiseren. Deze toewijding aan klantenservice en tevredenheid heeft bijgedragen aan de positieve klantwaardering van Majoor Makelaars.”

  Speciale band met VVZ
  ,,Wij hebben een speciale band met VVZ '49. Komend seizoen staat de actie ‘Scoor met Majoor’ weer op de agenda bij de voetbalclub. Voor elk huis of bedrijfsruimte dat via Majoor Makelaars wordt (ver)kocht, doneren wij €500,- aan VVZ '49. Voor elke taxatie doneert Majoor Makelaars ook nog eens €75,- aan de clubkas en ontvangt de opdrachtgever € 100,- korting.”

  Met deze vorm van samenwerking toont Majoor Makelaars de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en steun aan de sportieve initiatieven van VVZ ’49.

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw verkoop, taxatie of verhuur van uw woning of bedrijfspand, dan is Majoor Makelaars de aangewezen keuze. Met hun deskundigheid en persoonlijke aandacht is Majoor Makelaars de partner om uw vastgoeddromen te realiseren.

  Neem vandaag nog contact op met Majoor Makelaars en ontdek hoe zij u kunnen assisteren bij het kopen, verkopen of huren van onroerend goed in Soest en omstreken. U kunt hen bereiken via onderstaande contactgegevens:

  Majoor Makelaars Soest

  Kerkstraat 83 a

  3764 CS Soest
  info@makelaarsmajoor.nl
  www.makelaarsmajoor.nl

  035-6036282