•  

  Vooraf stelde hij zich alvast even voor en nu heeft hij ook een leuk verlag en een paar leuke foto's toegevoegd: 

   

  Naam: Leander Angela
  Leeftijd: 6 jaar
  School: 2e van der Huchtschool
  Groep: Groep 3
  Team: JO8-1
  Positie: Spits of Rechtsbuiten
  Specialiteit: Tegenstander Passeren
  Lid sinds: 2016
  Favoriete voetbalclub: Barcelona en Ajax
  Favoriete voetballer: Lionel Messi

   

   

  6 oktober 2018

  Vandaag was het dan zover: Leander mocht als Pupil van de Week bij VVZ 1 op bezoek komen. Aangekomen op het zonnige complex van VVZ werd hij ontvangen door Cindy. Teammanager Wout Posthuma nam hem mee naar de kleedkamer om kennis te maken met de spelers.

  Een half uurtje voor de aanvang van de wedstrijd was het tijd voor de warming up. Alsof hij er al jaren bij hoorde deed hij braaf alle oefeningen mee. Daarna even een balletje overtrappen met de spelers.

  Tijd voor de aftrap! Als een speer ging Leander er met de bal vandoor en stevende af op het doel van de tegenpartij. Zijn eerste schot raakte snoeihard de paal, maar Leander wist de bal weer te pakken te krijgen en schoot alsnog raak!

  Vanuit de dug-out mag hij dan de wedstrijd volgen en ziet VVZ 1 winnen met 4-0!

  Hij kreeg ook nog een mooie voetbal met alle namen van de spelers erop. ‘Niet mee voetballen want dan gaan de namen eraf’ zeiden wij. Waarop Leander vroeg: ‘Wat moet ik anders met een bal doen?’

   

  Wat een mooie belevenis voor Leander op deze zonnige dag in oktober. Dankjewel VVZ 1 voor deze mooie ervaring en dankjewel Cindy voor het regelen!