• Je kent het wel. Ongeacht of jij met je team een mooie overwinning hebt gehaald, of dat jullie schaamteloos verloren hebben, maar als jullie onder de douche vandaan komen is er altijd wel iemand die vol trots met zijn handdoek loopt te pochen.

  De één is net terug van de Costa Brava en droogt zijn zongebruinde huid met zijn nieuwe badhanddoek van de Blaugranas, de ander was zeer content met de derde plek van zijn clubje uit Rotterdam, en drapeerde met lef zijn trotse afdroogtodje met de grote F naar boven op de bank naast zich. Bij de oudere voetballers kan er soms ook wat bijgeloof aan kleven. Oude en gerafelde handdoeken mogen niet weggedaan worden en zijn heilig, want “met deze handdoek speel ik altijd goed”, terwijl aan de andere kant van de kleedkamer juist het omgekeerde gebeurt en de doek na het afdrogen ook nog even langs de kicksen wordt gehaald om deze te kuisen. Tot slot is er gelukkig ook altijd wel iemand die een extra bij zich heeft. Er is immers ook altijd wel iemand die zijn handdoek vergeet?

  Voor eenieder die VVZ’49 een warm hart toe draagt is er nu een heuse VVZ’49  badhanddoek. Een mooi kleinood die elke VVZ-er in zijn bezit zou moeten hebben. De handdoeken zijn in de VVZ kleur groen met de “VVZ bal” in een lichtere kleur en de VVZ faan in het wit (zie foto hieronder). De handdoeken zijn te bestellen in de maten 50x100 cm of 70x140 cm. Voor elke verkochte handdoek krijgt VVZ’49 maar liefst 5,- euro in hun door Corona getergde clubkas.

  Voor prijzen, bestellen of verdere info, klik HIER

  # De actie loopt van vrijdag 19 juni t/m zondag 12 juli 2020. 

  # De bestelling zal ± 3 weken na het sluiten van de webshop aan de club afgeleverd worden. Ophalen van uw handdoek zal via de club, via een nader te bepalen locatie gebeuren. U zult hier te zijner tijd via de club over geïnformeerd worden.

   

 • Koop nu je VVZ'49 BADHANDDOEK