• Lieve VVZ leden,

  Sumica voetbalde zo’n 2 jaar geleden bij de meiden in het VVZ team MO11 tot dat er bij haar kanker werd geconstateerd. Ze heeft super hard geknokt en is er nog (als enige van de 11 kinderen die ongeveer tegelijkertijd met haar werden behandeld in het ziekenhuis).

  Ik sprak Jacqueline (haar moeder) op de kermis in Soest en ik was erg onder de indruk toen ze mij vertelde wat Sumica (en het gezin) nog steeds doorstaat elke dag door de gevolgen van de kanker en de behandeling. 

  Ook niet meer kunnen ballen is daar een gevolg van. Het was zoveel dat ik er echt door geraakt ben. 

  Vol trots vertelde Jacqueline dat ze ook dit jaar weer mee doen met de KiKa run omdat zoals zij zei: er moet meer geld komen voor onderzoek en zo kan ik een bijdrage leveren! 

  Ik vraag dan ook via deze weg haar te steunen. Alle kleine beetjes helpen en samen ben je sterker! 

  Jacqueline haar wens voor Sumica is dat ze op een dag weer eens mee kan ballen. Ik gun het haar zo!

  https://www.runforkika.nl/jacqueline-verwoerd-team-sumica


  Met vriendelijke groet,

  Mariska Boetekees (moeder van Maud MO13)