•  

    IKC & feel-good animatieserie StoryZoo realiseren de eerste StoryZoo-branded ‘Kids corner’!

    Sinds 2016 wordt de #StoryZoo serie in Nederland uitgezonden met animatiefiguren Toby de Aap, Pepper de Papegaai, en Bax de Beer die kinderen tussen 2 en 6 jaar op een speelse manier Engels leren. Dankzij de ontwikkeling in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten heeft de serie een écht educatieve basis.

    De StoryZoo kids’ corner voor V.V.Z.’49 Soest is volledig in voetbalthema ontworpen, waarin de StoryZoo karakters terugkomen in de leuke, custom wandspellen zoals Memory en Sliding Puzzle. De combinatie van analoge, houten wandspellen en het interactieve 17 inch speelsysteem maakt de speelruimte een plezierige hoek vol uitdaging. Bovendien maakt de schokabsorberende EPDM-vloer de kinderhoek comfortabel en volkomen veilig.

    Deze mooie samenwerking bracht twee werelden van spelenderwijs leren in een veilige omgeving bij elkaar. Met de prachtige StoryZoo graphics heeft IKC unieke custom speelmodules ontworpen waarmee de kinderen zich ontwikkelen door zintuiglijke verkenning.

    Samen met StoryZoo creëren we fijne herinneringen voor kinderen en maken we de wereld een stukje mooier. Bedankt Johannes Gropp voor je enthousiasme en de prettige samenwerking!