•  
  Vanavond stond de inhaalwedstrijd tegen FC Hilversum op het programma. Echt gras, nat en sompig. Iets wat we niet echt meer gewend zijn. Na een opvallend strenge CTB check voor spelers EN begeleiders (!!) stonden beide teams aan de aftrap. Scheidsrechter Westland floot ,maar wist toen nog niet dat het een heet avondje zou worden.
   
  Na enkele minuten de 0-1 van Floris, na een sterke onderschepping van Thijs. Het Hilversumse gemopper begon al zacht hoorbaar te worden. Binnen het half uur lag de 0-2 erin. Wederom Floris ontsnapte aan de buitenspelval en gaf de keeper het nakijken. Hilversum werd steeds gefrustreerder, wat resulteerde in een zeer smerige tackle op de knie van Jurgen. Uitvaller nummer 1, maar geen enkele kaart, sterker nog, niet eens een fluitsignaal. VVZ (of eigenlijk Jelle) hield stand tot aan de rust.
   
  De 2e helft mochten we een heel ander Hilversum verwachten. Meer en diepere spelers deden ons wankelen, maar Jelle capituleerde niet. Na een minuut of 10 dan toch de aansluitingstreffer voor Hilversum. Het verwachte Hilversumse "schepje er bovenop" werd wel heel hardhandig uitgevoerd. Het laatste half uur leek nergens op en ook de scheidsrechter kon het blijkbaar niet meer volgen. Klappen in het gezicht en een elleboog werden niet waargenomen. Jip werd ook nog uit de wedstrijd geschopt, maar VVZ hield stand. Jeugdspeler Karel Jacobs keek zijn ogen uit, en bleef ook nog naar behoren voetballen. Guus Parinussa werd constant Levi genoemd, en ook dat zegt genoeg. En het laatste kwartier mocht Chris van Dijk ook nog even aan het grote werk proeven. "Vooral lastig zijn", ging hem goed af. Hilversum bleef maar komen maar Jelle bleef ogenschijnlijk onmogelijke ballen pakken.
   
  De klok stond al een minuut of 10 op de '90 toen de bal maar weer naar voren werd gerost. Thijs liep de hele avond op elke bal, dus nu ook. In één lijn op de keeper af, schuivertje in de verre hoek.....1-3!!
   
  Hilversum mocht nog aftrappen, maar na 12 minuten "blessuretijd' floot dhr. Westland voor de laatste keer.
   
  Puur op karakter de punten gewonnen!! Iets wat de Hilversummers moeilijk konden verkroppen.