• Afgelopen donderdagavond 4 april is een enorme happening geworden in restaurant de Soester Duinen. Ruim 100 aanwezigen maakten er een geweldige avond van waar de sfeer er van de eerste tot laatste minuut enorm goed in zat.

  Gastheer Thijs Duindam had alles perfect voor elkaar, zijn ervaren medewerkers werden ondersteund door 7 top vrijwilligers van VVZ, de Boszaal was extra aangekleed door Jaap Davelaar van www.jouwballonnen.nl, wijnhandel Gommers had de wijnen geregeld, de Sligro het tafelwater en de Heineken het bier aangeboden.

  Robert van As, Jochum de Jong en Antonio vd Hengel waren de organisatoren van deze avond en hadden voor prachtige veiling items gezorgd waar tussen de gangen door op geboden kon worden.

  Stam Renault had bijvoorbeeld een weekend Alpine rijden beschikbaar gesteld; Boshuizen Hoveniers voor één dag een vakman beschikbaar gesteld; een bierproeverij bij Grandcafe De Lindenhof, Middelman Wonen twee prachtige stoelen, ijsco voor 40 personen van Bemer, diverse diners bij Soester restaurants, diverse shirts van Ajax, NL Elftal etc.

  Deze items inclusief de betaling van 100 euro om aanwezig te zijn bij deze avond per persoon leverde in totaal het enorme bedrag van 40.000 euro op voor de nieuwe tribune.

  Dit heeft alle verwachtingen overtroffen en daarmee is dit jubileumjaar al meer dan geslaagd!

  Bij deze willen wij alle sponsoren, alle aanwezigen tijdens deze avond en vooral iedereen van restaurant De Soester Duinen ontzettend bedanken!

  Klik HIER voor de foto's van het jubileum diner

  Dit maakt dat de jubileumopbrengsten dit seizoen bruto 80.000 euro heeft opgeleverd en VVZ daar gemakkelijk de kosten voor over gaat houden om een nieuwe tribune te bouwen. Dit kan nu zelfs zonder de mogelijke sponsoring van substantieel bedrag die door hoofdsponsor ABOG Vastgoed was toegezegd.

  Afgelopen woensdag had ons bestuur een gesprek met de wethouder en ambtenaar om de vergunningsaanvraag verder te bespreken. Beide partijen kijken er positief tegenaan en hopelijk zal de provincie hier ook een positief vervolg op geven.

  Deze jubileumweek wordt zaterdagavond nog afgesloten met een feestavond waarvoor al bijna 250 tickets voor zijn verkocht en daarmee dus nu al als zeer succesvol genoemd kan worden.