• De transfermarkt is weliswaar nog open tot maandag 23.59 uur, maar echt gekke dingen qua vertrekkende of overkomende spelers zijn niet meer te verwachten. In vergelijking met andere Soester voetbalclubs heeft VVZ’49 zich op de transfermarkt relatief rustig gehouden. Door het vertrek van een vijftal sterkhouders moesten er wel spijkers met koppen geslagen worden, maar echt veel gekke sprongen werden er aan de Eemweg niet gedaan.

  Vertrokken spelers:

  De spelers die wij volgend jaar niet meer op de velden aan de Eemweg zullen aanschouwen zijn Stefanos Zymaris, Joey v.d.Bedum, Rodney van’t Klooster , Stan ter Huurne en Luuk Ouderdorp. Stefanos heeft met het uitbreken van het Corona virus eieren voor zijn geld gekozen en is, toen het nog kon, terug gevlogen naar zijn vaderland, Griekenland. Zijn verblijf bij VVZ’49 was sowieso maar gepland voor 1 jaar. Joey is weer terug naar SEC en gaat zich daar, samen met de vele andere nieuwelingen, mengen in de strijd om een basisplaats. Rodney heeft voor een overgang naar vv Veenendaal gekozen. Wonen in Ede en voetballen in Soest werd hem allemaal iets te veel. Rodney zal bij Veenendaal oud VVZ-er en oud sv Baarn trainer Tom Gesgarz tegenkomen. Stan en Luuk zijn beide gestopt bij VVZ’49 omdat zij de combi voetballen en studeren niet meer konden combineren. Vooral de afstand (Stan in Eindhoven en Luuk in Maastricht) was een te grote belemmering. Wij wensen bovengenoemd vijftal veel succes met hun verdere loopbaan.

  Nieuwe spelers:

  Tegenover de vijf vertrokken spelers staat de komst van een zestal “nieuwe” spelers. Voor twee spelers is VVZ’49 echt een nieuwe stap. De andere vier spelers hebben al eerdere voetstappen op het complex aan de Eemweg liggen.
  Allereerst komt Bas Draaijer weer terug van SEC. Bas heeft de gehele jeugd bij VVZ’49 gespeeld, maar ging het met enkele andere VVZ-ers “proberen” in een vriendenteam bij SEC. Dit seizoen wil de spits proberen om een plekje te bemachtigen in de groep van John van Loen.
  Van ’t Gooi komen Omer Satikboga en Uzeyir Ilbay weer terug naar VVZ’49. Uzeyir kreeg bij ’t Gooi veel speeltijd, maar koos na een goed gesprek met John van Loen toch weer tot een terugkeer naar de Eemweg. Omer heeft ook de gehele jeugd bij VVZ’49 gevoetbald, maar is op 17 jarige leeftijd gestopt met voetballen. Vorig jaar begon het toch weer te kriebelen en meldde zich samen met Uzeyir aan de poort van ’t Gooi. Nu komt hij samen met zijn maatje weer terug naar VVZ’49. Het ranke lichaam uit zijn jeugd heeft wat meer body gekregen, laten we hopen dat zijn onnavolgbaarheid weer veel aan de Eemweg te zien zal zijn.
  De volgende nieuweling is Bobby Nieuwenhuizen. De kleine maar snelle verdediger heeft enkele jaren terug de wegen richting Soest al eens bewandeld. Toen voetballend bij SEC is hij dus ook al gewend aan het mooie groen om de schouders. Na het Eemboys van Rene Ribberink, vind Bobby het nu tijd om zichzelf eens te testen in de 3e klasse.
  De laatste twee nieuwe spelers komen beide van Waterwijk. Daniel Bada en Marvin Jones maken dat de groep van John van Loen op 20 man komt. Daniel Bada heeft al eens eerder aan de Eemweg gevoetbald, toen onder Rob Zomer (‘17/’18). Marvin Jones startte zijn senioren carrière bij fc Breukelen. Na Roda’46, NSC en Waterwijk wil hij samen met Daniel hun geluk beproeven onder het bewind van John van Loen.
  Vanuit de jeugd waren vorig seizoen Stijn van Veen en Dylan Nava Marquez al overgeheveld naar de A selectie. Dit seizoen zal ook het volgende talent van de VVZ’49 jeugdopleiding aansluiten bij de A selectie. Shenouda Tadros , de kleine maar zeer rappe aanvaller mag zich tussen de grote jongens gaan bewijzen.

  De A selectie voor seizoen 2020/2021

  Kooij Oscar (k), Kazim Cakir (k), Daniel Bada, Floris de Boer, Steyn Boers, Bas Draaijer, Delano Engelhart, Uzeyir Ilbay, Marvin Jones, Sebastiaan Kolff, Saddy de Koning, Danny Meerding, Dylan Nava Marquez, Bobby Nieuwenhuizen, Omer Satikboga, Jordy Schimmel, Robert Jan Schouten, Shenouda Tadros, Stijn van Veen, Thijmen Volmer.

 • Hieronder enkele foto's van de 150 cm trainingen aan de nieuwe selectie....

  John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 1 John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 2 John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 4 John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 5 John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 6 John van Loen tevreden met zijn selectie, zestal nieuwe spelers aan de Eemweg. 7