• John de Graaf coördinator bovenbouw jeugd VVZ’49!

    5 feb 2021 Gijs Schaap
  • Een aantal jaar geleden heeft VVZ ’49 gekozen om een nieuwe structuur binnen de jeugdafdeling aan te brengen. Grootste verandering was, dat Piet Hoogendoorn werd aangesteld als Technisch jeugd coördinator. Dankzij Piet zijn er veel veranderingen doorgevoerd binnen de verschillende jeugdgroepen en is er een betere structuur ontstaan binnen onze mooie jeugdafdeling. Door de jaren heen zijn er steeds meer taken op Piet zijn schouders terecht gekomen, waardoor de functie wel erg zwaar werd voor 1 persoon. Om onze jeugd nog beter te kunnen faciliteren, hebben wij daarom besloten om de functie van Technisch Jeugd coördinator te verdelen tussen bovenbouw en onderbouw. Piet gaat zich vanaf komend seizoen richten op de onderbouw van VVZ '49.

     John de Graaf zal zich gaan richten op de coördinatie van de oudste jeugd binnen VVZ’49 en zal hij zich bezig houden met de begeleiding van overgang tussen de jeugd en senioren/selectie. John is een aantal jaren geleden onze vereniging binnen gekomen bij de jeugd en doorgegroeid naar trainer van ons 2e elftal. John voelt zich thuis bij VVZ ’49, al blijft er altijd een speciaal plekje in zijn hart voor onze vrienden van sv Baarn. John staat te popelen om na zijn jaren als trainer/coach van verschillende elftallen, nu een meer coördinerende en begeleidende rol binnen onze vereniging te vervullen. Wij wensen hem vanaf deze kant dan ook veel succes toe!

     Wij denken door deze coördinerende functie te splitsen, dat er nog meer tijd en aandacht aan onze jeugd (zowel selectie als niet selectie) kan worden besteed en het opgestelde beleidsplan nog verder uitgewerkt kan gaan worden.

     Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst is een oud gezegde; dus daar gaat VVZ ‘49 de daad nog meer, bij het woord voegen.