• En dan is het ineens alweer de laatste wedstrijd van het seizoen en is er weer een jaargang VVZ '49 omgevlogen. Jonathan uit Zeist mochten wij op de vroege maar al warme zaterdagmorgen begroeten aan de Eemweg en zoals we al de laatste weken gewend waren kregen we weer een heerlijke pot voetbal voorgeschoteld.

  VVZ begon sterk met een knappe goal van Mirac, keek vervolgens tegen een achterstand aan, boog die weer om met goals van Mike en Muhammed. Zelfs doellijntechnologie moest er aan te pas komen of ballen nou net wel of niet de achterlijn hadden gepasseerd. Het was dan in het duizelingwekkende tempo ook niet meer bij te houden voor de schrijvende pers, maar we noteerden wel een 4-4 ruststand.

  Een paar minuutjes rust was niet alleen voor de spelers gegund maar vooral voor de stembanden van ons meest meelevende voetbalmoeder.

  Ook in de 2e helft was het weer genieten. Bam een goaltje vanaf de middenlijn van Roan, flits weer een gelijkmaker van Jonathan. Sliding van Lasse die een goal voorkomt, een pass van Julian die weer een VVZ-spits vrij voor de goal zet. Het spel golfde op en neer in een tempo dat het publiek scheel ging kijken van zeeziekte.

  Wat een heerlijke wedstrijd.

  Bij 9-8 ging Jonathan op jacht naar een voor de neutrale toeschouwer verdiende gelijkmaker maar was het de slimme Kaan die stilletjes naar de 2e paal was geslopen om de 10-8 eindstand op het scorebord binnen te tikken.

  Een prachtwedstrijd van beide teams om het seizoen mee af te sluiten. De slottraining, een toernooi (bij Jonathan!) en de teambbq resteren nog en dan is het zomerstop.

  Ouders, supporters, leiders en trainers alvast bedankt voor het afgelopen leuke seizoen en tot in september.