• In navolging van de Champions League en de nacompetitie weet de JO9-2 nu ook verschillende gezichten tevoorschijn te toveren. In de thuiswedstrijd tegen CJVV legde de ploeg voor rust waarschijnlijk de beste speelhelft van het hele seizoen op de mat. Vloeiende combinaties, driehoekjes, terugleggen, afleggen ??. het was smullen voor de fans. Muhammed stond twee keer aan het einde van zo’n prachtaanval om af te drukken en ook Roan deed het netje bollen. De mooiste treffer kwam op naam van Julian die opstoomde, dreigde naar binnen te gaan en vervolgens buitenom draaide om snoeihard in de verre hoek te knallen. Mirac had nog pech dat de keeper net bij zijn artistieke boogballetje kon komen. CJVV had weinig in te brengen zodat keeper Kaan zelfs uit protest tegen de werkeloosheid op zijn doellijn ging zitten. Maar een ruime voorsprong (6-1) biedt halverwege in diverse nationale en internationale competities geen garanties meer dus ook niet in de 4e klasse bij de F-jes.

    In het tweede bedrijf was het echter chaos troef. Elke VVZ’er wou een graantje mee pikken in het doelpuntenfestijn zodat keeper Lasse er alleen voor kwam te staan. CJVV tankte zelfvertrouwen en produceerde goal na goal. Bij een 8-6 tussenstand ging het erom spannen. De aansluitingstreffer leek in de maak maar dat was onze onverschrokken viking Anton die zich in de baan van het schot wierp. En toen had Mike genoeg van deze spanning en met twee afstandspoeiers schoot hij de JO9-2 in veilige haven. CJVV boog toen ook het hoofd zodat VVZ uiteindelijk de marge van 5 uit de rust weer kon repareren en met 11-6 bleven de punten aan de Eemweg.

    Nog twee potjes te gaan tot de zomerstop. Volgende week op bezoek bij Zeist en een weekje later ontvangen we uit hetzelfde dorp Jonathan. Hopelijk wordt het weer smullen van een prachtige pot.