• Vorige week ontwaakte de 17-2 al uit de Corona Coma met een eclatante 7-1 winst bij DOSC. Deze uitslag zei uw reporter eigenlijk nog niets want Den Dolder is al jarenlang een ‘happy ground’ voor de 17-2 waar traditioneel altijd dik wordt gewonnen. De tweede bekerwedstrijd tegen Jonathan zou een betere indicatie afgeven hoe de 17-2 er voor staat.


    Al na 30 seconden hinkte een Jonathan speler naar de kant na een onvrijwillige botsing met de gretige VVZ-ploeg. Het was al snel duidelijk dat er voor de Zeistenaren niets te halen viel want ondanks hier-en-daar een corona kilootje teveel, speelde VVZ de gasten simpelweg overhoop. Met uiteindelijk een 8-1 zege werd zelfs het seizoensrecord meteen een goaltje scherper gezet. De knock-out fase van het bekertoernooi lijkt VVZ niet meer te kunnen ontgaan maar laten we Vliegdorp niet bij voorbaat onderschatten.


    Tot slot nog een warm welkom terug voor keeper Sam die na een sabbatical de handschoenen weer heeft aangetrokken. Overuren hoefde hij nog niet te schrijven maar die ene redding bij 1-0 om de bal uit de kruising te tikken was wel weer van ongekende schoonheid. Kortom; het seizoen is goed begonnen!