• Afgelopen week moesten de wonden gelikt worden nadat de strijd om de koppositie in een spannende sportieve wedstrijd in Amersfoort tegen VOP nipt met 3-1 verloren ging. De volgende tegenstander IJsselmeervogels leek op voorhand het goed getimede medicijn want de ploeg uit het roemruchte vissersdorp bungelt troosteloos onderaan in de competitie.

    Maar PSV en Emmen bewezen midweeks dat onderschatting een slechte raadgever is dus het was aan coach Sander om de 13-2 toch scherp aan de start te krijgen. Dat lukte heel aardig want organisatorisch stond VVZ als een huis. Keeper Mats beleefde de eerste van zijn drie balcontacten in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Dat duidde dus op éénrichtingsverkeer richting de ‘rooien’ en zo was het ook. Over de wedstrijd zelf hoeven we dan ook niet veel woorden aan te spenderen. Zoals vaak houdt een ploeg in nood het een tijdje goed vol en stort dan uiteindelijk na de derde tegengoal in. VVZ won uiteindelijk met 9-0 met de goal van Tyson als hoogtepuntje.

    Goed; er is weer genoeg zelfvertrouwen getankt om de achtervolging op VOP in te zetten. VVZ moet blijven winnen en dan hopen op een slippertje van de koploper. Volgende week ontvangen we  subtopper Nieuwland en dan kunnen we wel stevig aan de bak !