•  

    In het Sinterklaasjournaal deed Piet R. de Vries een sensationele onthulling. Het nieuwe paard Oh-zo-snel van Sinterklaas bleek geen witte merrie maar een zwarte hengst te zijn. Ook in de sport kennen we het fenomeen van de Dark Horse. Een opponent die onverwacht sterk uit de hoek komt.

    Na een valse start stond Wasmeer niet in ons lijstje met titelkandidaten. Maar de ploeg uit Hilversum,  was niet alleen gezegend met een overdosis stedelijke bluf maar ook met een verrassend goede ploeg. VVZ vergaloppeerde zich in de openingsfase en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Maar de 11-2 liet zich niet temmen en knokte zich dapper terug in de wedstrijd en met rust waren de 10 doelpunten keurig verdeeld over de twee teams.

    In de tweede helft kon VVZ simpelweg het tempo van Wasmeer niet meer bijbenen. De 11-2 knokte voor wat het waard was maar Wasmeer was beter en won uiteindelijk met 6-9. VVZ is hierdoor uitgeschakeld voor de titel en kan nu ontspannen de laatste 2 wedstrijden tot de winterstop ingaan.