• Na een vrolijk begin van het seizoen was daar vorige week ineens om met het Koningslied te spreken "de dag die je wist dat zou komen". De schrik van elke coach: de offday. Een team dat uitstond, tranen met tuiten en een historische pak rammel. En dan was er ook geen training om weer te resetten omdat een ieder actief was op het schoolvoetbaltoernooi bij SO Soest. Dus bleef de vraag; kan de 10-2 de draad weer oppakken.

    En dan tref je uit bij Hooglanderveen ook nog een leider bij de tegenstander die lichtjaren verwijderd leeft van het begrip positief coachen want staand in het toch al kleine speelveld verstoorde hij de stilte door gevloek en getier.  Maar de 10-2 was vastberaden zich te revancheren voor die offday. Vorige week vlogen de goals ons in de eerste minuten om de oren maar Mirac zou in zijn keepersbeurt de nul gaan houden. Roan peerde weer een mooie goals binnen, een vrije trap van Lasse vloog net over en Muhammed zette na een langs rush Kaan in stelling voor zijn traditionele  goaltje. Anton en Julian heersten op het middenveld zodat de 10-2 uiteindelijk met een dikke 10-1 zege en vooral met veel getankt zelfvertrouwen Amersfoort-Noord weer kon verlaten.

    Volgende week wacht een bijzondere pot want dan spelen we in competitiewegverband tegen de trainingsmaatjes van de 10-3. In ieder geval blijven de punten dan op de Eemweg !