• Het kan verkeren zei de middeleeuwse dichter Bredero al. Drie dagen eerder in de midweekse wedstrijd klaagde de 10-2 zichzelf uit een sportieve wedstrijd terwijl op de zaterdagmorgen dezelfde 10-2 fier overeind bleef in een keihard duel tegen AFC Quick. Vliegende tackles, pootje haken, een ferme schouderduw; beide ploegen schuwden geen enkel middel om de tegenstander de doorgang te beletten.

    Maar mentaal bleef de 10-2 dit keer wel overeind. Anton, Mirac en Lasse gooide zich elke keer voor de bal zodat Quick niet kon schieten. Kaan stond zijn mannetje onder de lat en voorin was het smullen met spitsen Muhammed en Oczan. Ondertussen verliep het scoreverloop als een thriller. Van 4-4 bij rust tot 7-7 vlak voor tijd. En dan is het tijd voor een groot compliment. De afgelopen wedstrijden zat de pass niet in zijn assortiment en vlogen kansloze afstandsschoten de bosjes in. Maar in de bloedstollende eindfase stoomde Roan tweemaal langs de zijlijn op om vervolgens Oczan met een loepzuivere voorzet te bedienen waardoor VVZ de bikkelharde strijd met 9-7 wist te winnen.

    Ook als team grote complimenten. Iedereen was bij de les, kleunde erin als het moest en zocht naar de voetballende oplossing als het kon. Daardoor behaalde de 10-2 een hele mooie overwinning !