• Op vrijdag 7 juni 2024 verwelkomden we ongeveer 100 kinderen van de onder 8 t/m onder 13 op Sportpark Zonnegloren voor de 75-jarige jubileumversie van het VVZ'49 Jeugdvoetbalkamp. Na maanden van voorbereiding, begon het kamp dan uiteindelijk om 15.00 uur toen de eerste deelnemers arriveerden. Ouders hielpen de kinderen hun spullen in de legertenten te installeren, waarna de kinderen zich vermaakten met diverse activiteiten zoals de stormbaan, buikschuifbaan, pannakooi, en voetvolley.

  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 1

  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 9Teams en Activiteiten

  De kinderen werden ingedeeld in gemengde landenteams, begeleid door (oud-) spelers van O18, O19 en het eerste elftal van VVZ'49. Op naar het hoofdveld waar de sfeer, mede geholpen door een heerlijk zonnetje, er al snel in kwam en alwaar spontaan het onofficiële clublied luidkeels werd meegezongen.

  Special Guest: Soufiane Touzani

  Het hoogtepunt van het kamp was de komst van Soufiane Touzani, bekend van freestyle straatvoetbal, televisie en zijn YouTube-kanaal TouzaniTV. Touzani gaf een inspirerende speech over respect en hard werken, liet voetbaltrucs zien en beantwoordde vragen van de kinderen. Daarna speelden de kinderen 3 tegen 3 wedstrijden onder zijn toeziend oog, waarna iedereen met hem op de foto kon dankzij huisfotograaf Sylvia van der Veer. De kinderen wilde het liefst een handtekening op hun shirt, alleen was daar helaas geen tijd meer voor.

  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 2  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 3  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 4 Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 5

  Prachtig aandenkenJeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 6

  De kinderen wisten niet dat de organisatie van het jeugdkamp allang wat voor ze geregeld had. Na het afscheid van Touzani toverde de teamleiders voor elk kind een uniek Voetbalkamp shirt met vers gezette handtekening van Soufiane Touzani tevoorschijn. De meeste kinderen hebben dit shirt het restant van het kamp niet meer uitgedaan. Wij hopen deze shirts dan ook nog veel op training en op de schoolpleinen terug te zien.

  Avondprogramma

  Na een diner van hamburgers en friet, bereid door ouders en Wout Postuma, begon het landen-spel-toernooi. Dit bestond uit latjetrap, snelheidsmeter, gatendoek en onderlinge wedstrijden. Engeland en Portugal deelden de eerste plaats en wonnen leuke aandenkens. Rond 22.00 uur gingen de jongste kinderen naar bed en later de rest. Het bleef tot diep in de nacht onrustig in de tenten.

  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 8

   

  Zaterdag: Piet Hoogendoorn Toernooi

  Zaterdagochtend begon met een ontbijt verzorgd door vrijwilligers. Later op de ochtend zette Jeugdvoorzitter Jan van der Meij Piet Hoogendoorn in het zonnetje voor zijn afscheid als jeugdtrainer na 10 jaar. Het landentoernooi is voor deze gelegenheid omgedoopt tot het Piet Hoogendoorn Toptalent Toernooi. Na de lunch, bestaande uit broodjes knakworst, werden de laatste wedstrijden gespeeld, afgesloten met een ijsje van IJssalon Beemer. België won bij de jongste jeugd (O8 en O9) en Polen bij O10 t/m O13. Alle kinderen kregen een mooie medaille.

   

  Afsluiting

  De ouders namen de vermoeide maar tevreden kinderen mee naar huis. Traditioneel bleven er flink wat kledingstukken achter. De ouders kregen hiervan foto's en zullen deze ophalen. Het was een fantastische jubileumeditie van het VVZ'49 Jeugdvoetbalkamp. De organisatie bedankt alle ouders, vrijwilligers, het jeugdbestuur en sponsors voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke afsluiting van het seizoen.

  Grote dank aan onze sponsors

  Zonder de steun van onze sponsors was het jeugdkamp niet mogelijk. Onze dank gaat uit naar:

  Jeugdkamp VVZ’49 met Soufiane Touzani! 10

  De Kleren Drukkerij - www.klerendrukkerij.nl
  Bilo's Fun Attractie verhuur Soest - bilosfun@gmail.com
  VANAD Group - www.vanadgroup.com
  iVention Lab Automation - www.ivention.nl
  Van 't Net verhuizingen - www.vannet.nl
  Smaak Bedrijfscatering - www.smaak-bedrijfscatering.nl
  De Jong groothandel in lekkernijen - www.dejonggroothandel.nl
  Hovast Beheer en advies - www.gooieemland-vvebeheer.nl
  Ben Kuijer aannemers- en metselbedrijf - www.benkuijer.nl
  Oud Verhuur - www.oudverhuur.nl
  iPhone Reparatie Soest - www.iphonereparatiesoest.nl
  Catering Centraal - www.eetcafecentraal.nl
  Van Veen bedrijfsdiensten - www.vanveenbedrijfsdiensten.nl
  Grill-Restaurant De Droom - www.dedroomsoest.nl

  Foto's: Sylvia van der Veer, Peter Beijer, Sylvester Roest