• Jeugdkamp 2019 geslaagd

  Het laatste jeugdkamp van de organisatoren Stanley Demmers en Gijs Schaap is ondanks de slechte weersomstandigheden wederom geslaagd. Vrijdag kwamen er nog veel verontrustende telefoontjes over de weeralarmen die afgegeven werden door het KNMI. Gelukkig viel het allemaal mee, gezien de voorspellingen.

  Het programma was wel uit voorzorg aangepast, zodat er zowel binnen als buiten activiteiten plaats konden vinden en het ongeacht de weersomstandigheden gewoon door kon gaan. De stormbaan finale die voor zaterdagmorgen op het programma stond, moest helaas wel afgelast worden. De stormbaan kon de harde windkracht niet aan en het was onverantwoord om hier spelers overheen te laten gaan, zodoende werd de kwalificatietijd ook de eindtijd. Hierdoor werd Nederland de winnaar van de beker.

  De pubquiz tijdens het onweer op vrijdagavond was extreem spannend, uiteindelijk een verschil van 9 punten tussen de laatste en eerste plaats. Duitsland pakte de hoofdprijs bij de pubquiz, ze konden op het onderdeel spelregel kennis net het verschil maken.

  Het voetbaltoernooi werd uiteindelijk een prooi voor Belgie, dat zich het hele toernooi een zeer solide ploeg toonde.

  Vanaf deze plek willen we de organisatie Stanley en Gijs bedanken voor hun jaren jeugdkamp, vele jeugdspelers van VVZ hebben hier mooie herinneringen aan over gehouden. Wij hopen dat wij een paar nieuwe enthousiaste vrijwilligers kunnen vinden, die met net zoveel plezier, hun vrije tijd in een onvergetelijk weekend voor de jeugdspelers willen steken.

   

  Mocht u dit lezen en denken, dit is echt wat voor mij, neem contact op met jeugdcommissie@vvz49.nl

   

  Gelukkig zeggen foto's meer dan... en was Silvia van der Veer aanwezig om te helpen en om foto's te nemen.

  https://myalbum.com/album/g68TdBmEdXrY

   

  Naast Stanley, Gijs en Silvia, waren er uiteraard meer toppers aanwezig om het jeugdkamp zo goed als mogelijk te laten verlopen.

  Ernst Steman, Angela de Groot, Kai Janmaat, Mark Akkerman, Robbert Jan Kromkamp, Hidde Reitsma, Lucas Pais, Dave van Rijn, Ronald Ophorst, Mustafa Aksit, Maud Demmers, Jess Demmers, Mazzy Vogel, Monique van Dijk, Tim Schilder, Karel Jacobs, Sven Erich, Guus Parinussa, Tiego Tjeerdsma, Tristan Schaap, Ruben Stolzenbach, Floris Knigge, Wouter de Vries, Quinten van Kooy, Jelle, Coos Mulder, Thijs Westerveld.

  Bedankt voor jullie inzet!

  Het bestuur