• Indeling trainers voor jeugdteams van VVZ steeds meer ingevuld.

  21 mei 2024 Gijs Schaap
 • Tijdens het Jeugdkamp zal er een afscheid plaats vinden van Piet Hoogendoorn; na 10 intensieve jaren waarin Piet enorm veel voor onze jeugdafdeling heeft gedaan, zal hij officieel met pensioen gaan bij VVZ. De club is hem zeer dankbaar voor al zijn inzet. 

  Mede vanwege de toezegging van onze top pupillen trainer Hans Renes is de rol van Piet op woensdagmiddag volledig ingevuld. Olv Hans zal er op het veld een groep trainers circuit trainingen geven voor de jeugd t/m 12 jaar. 

  De coördinatie op de woensdag zal door John de Graaf ingevuld worden. Vanuit zijn taak Hoofd Opleidingen zal zijn focus op die middag op de onderbouw komen te liggen. 

  Er wordt op deze woensdagmiddag ook gewerkt met jonge stagiairs/scholieren vanuit het MBO. Zowel Hans als John zijn gediplomeerd stage begeleiders. 

  Voor de bovenbouw zal John vanaf het nieuwe seizoen hulp krijgen van Michiel Kok. Deze oud-VVZer komt na vele jaren weer terug op het oude nest en wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van de Bovenbouw. 

  Vanaf het nieuwe seizoen zal er op de vrijdagmiddag extra techniek trainingen voor onze eigen jeugdspelers t/m 16 jaar. Deze extra techniek trainingen zal worden gegeven worden door o.a. Saban Aksit, Hans Renes en Alemdar Kurt. 

  De grote contouren staan nu en de laatste puntjes worden aankomende periode verder op de i gezet mbt de indeling van alle teams en worden ook de overige trainers ingedeeld. 

  Binnenkort brengen wij jullie op de hoogte van de overige invullingen.

  Groeten,

  Technische Commissie Jeugd VVZ ‘49