•  

  De KNVB heeft voor de A-categorie de indelingen bekend gemaakt. De indelingen van onze teams in deze categorie ( VVZ '49 1, VVZ '49 2, VVZ 49 3, VVZ '49 JO19-1, VVZ '49 JO16-1 en VVZ '49 JO13-1) zijn vanaf heden zichtbaar in Voetbal.nl

  Het was voor VVZ’49 1 natuurlijk weer hopen op een derby met Hees, maar stiekem werd er ook gedroomd van een indeling met Baarn (gepromoveerd vanuit de 4e klasse) en TOV (gedegradeerd uit 2e klasse).

  En jawel, sommige dromen komen uit.

  De 3e klasse C wordt komend seizoen ons strijdtoneel. In deze  klasse komen we een 6-tal clubs tegen welke ook vorig seizoen hierin actief waren. FC Hilversum eindigde van deze 6 als hoogste (3e) , maar wist het in de nacompetitie niet te rooien. Laren’99 (11e) , Olympia’25 (6e), Buitenboys (5e), AH’78 (8e) en Altius (10e) wisten in deze 3e klasse C geen potten te breken.

  Vanuit de derde klasse D gaan samen met VVZ’49, ook Hees en DOSC mee naar de 3e klasse C. DOSC behaalde vorig seizoen knap de derde periode, maar was in de nacompetitie niet opgewassen tegen NiTA. En hebben we het over NiTA, dan zal elke VVZ-er weer een déjà vu krijgen.

  En de VVZ-ers niet alleen, want TOV is het derde NiTA slachtoffer in deze klasse. Zij verloren in de nacompetitie van de (naar de 2e klasse gepromoveerde) voetbalclub uit Nieuwer Ter Aa en moeten het dus komend seizoen een stapje lager proberen. Met TOV komen we dus een degradant tegen, sterker nog: ook Odysseus wist hun 2e klasser-schap niet te behouden.

  Naast 2 degradanten ook 2 gepromoveerde ploegen. ’t Gooi leek met twee vingers in de neus kampioen van de 4e klasse te worden, maar de enige concurrent sv Baarn wist het nog spannend te maken. Toch werd ’t Gooi nog kampioen, maar Baarn wist via een krankzinnige nacompetitie alsnog de 3e klasse te bereiken.

  "Vreemde" eend in de bijt lijkt CJVV. Zij komen over vanuit de derde klasse B (afd. Oost). Voor hun gaat er dit seizoen een hele nieuwe wereld open, maar wel dicht bij huis.

   

  Resumerend:

  Vier clubs uit Hilversum, twee uit Baarn, twee uit Soest, een uit Den Dolder, Laren, Almere, Utrecht, Amersfoort en Huizen. Een competitie dus met vele derby’s. De penningmeesters zullen tevreden zijn.

   

  De indeling:

   

  Olympia'25 (Hilversum)

  Altius (Hilversum)

  't Gooi (Hilversum)

  fc Hilversum

  TOV (Baarn)

  sv Baarn 

  Hees (Soest)

  VVZ'49 (Soest)

  Buitenboys (Almere)

  sv Laren'99

  CJVV (Amersfoort)

  AH'78 (Huizen)

  DOSC (Den Dolder) 

  Odysseus (Utrecht)