• Beste ouders en verzorgers,

  We hopen dat het goed gaat met jullie en dat jullie genieten van de zomerstop. Zoals elk jaar, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de indeling van de jeugdteams in de onderbouw bij VVZ '49. Dit jaar was een bijzondere uitdaging en we willen graag enkele punten daaruit met jullie delen.

  Indeling van de Jeugdteams

  Ons belangrijkste doel is dat alle spelers zo veel mogelijk spelen. We geloven dat regelmatige speeltijd essentieel is voor de ontwikkeling en het plezier van onze jonge voetballers. Om dit te bereiken, hebben we zorgvuldig gekeken naar de aantallen spelers in elke leeftijdsklasse.

  Uitdagingen en Oplossingen

  Helaas stonden we dit jaar voor de uitdaging van oneven aantallen in sommige leeftijdsgroepen. Dit betekende dat we creatieve oplossingen moesten vinden om te zorgen dat elk team genoeg spelers heeft. In sommige gevallen hebben we daarom besloten om spelers tussen leeftijdsklasses te schuiven. Deze verschuivingen zijn zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met het beste belang van de spelers en teams in gedachten.

  Lopende Gesprekken en Aanpassingen

  Naast de indeling van de teams, lopen er ook gesprekken met trainers over hun beschikbaarheid en de trainingsschema's. Dit maakte sommige aanpassingen uitdagend vanwege de betrokkenheid van meerdere personen. We blijven ons inzetten om de beste oplossingen te vinden voor iedereen.

  Oproep aan Ouders

  Deze indelingsprocedure heeft veel tijd en moeite gekost van onze vrijwilligers en de jeugdcommissie. Daarom doen we een dringend beroep op alle ouders en verzorgers om zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de wedstrijden. Jullie aanwezigheid en ondersteuning zijn van onschatbare waarde voor de motivatie en het plezier van onze jonge spelers en onze vrijwilligers die deze teams begeleiden. Afmeldingen 30 minuten voor de start van een wedstrijd geven een enorm probleem qua organisatie, houdt u alstublieft rekening met de begeleider, die er elke zaterdag op vrijwillige basis staat voor uw kind.

  Evaluatie en Vooruitblik

  Gedurende het seizoen zullen we in elke fase evalueren hoe het binnen de teams verloopt. We blijven open voor feedback en zullen indien nodig aanpassingen doen om ervoor te zorgen dat alle spelers optimaal kunnen genieten van hun tijd bij VVZ '49.

  Dankwoord

  We willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip, geduld en steun gedurende dit proces. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het seizoen succesvol en plezierig wordt voor al onze jeugdspelers. Mochten jullie vragen of zorgen hebben over de teamindeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze jeugdcommissie of hoofd opleidingen John de Graaf.

  We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien op het veld en er samen een fantastisch seizoen van te maken.

   

  Klik hier voor het bestand van de indeling

   

  Met sportieve groet,

   

  John de Graaf

  Hoofd opleidingen VVZ '49