• Vanaf volgend seizoen zal Hans Renes de nieuwe trainer zijn van het huidige talentvolle O11-1 van VVZ’49!
  Zowel het bestuur als hoofd jeugdopleidingen onderbouw Piet Hoogendoorn zijn zeer verheugd met de komst van Hans. “Hans hoort gewoon hier aan de Eemweg en na al zijn ervaringen bij vele andere clubs, is het prachtig als hij hier nog vele jaren die ervaringen komt inzetten bij de vele talentjes van VVZ’49 in de onderbouw” aldus voorzitter Aart Bosman.
   
  Hans is ondertussen 58 jaar oud en is al trainer vanaf zijn 16e, dus in zijn 42e seizoen als trainer komt hij terug naar de Eemweg.
  “Het is mooi om terug te komen waar ik ben begonnen” zegt Hans “Ik heb in al die jaren reeds 23 jaar VVZ elftallen getraind en ik vind het hartstikke leuk om daar bij dit leuke team een goed vervolg aan te geven.”
   
  “Hans heeft na VVZ ook zijn sporen verdiend bij SO Soest, SEC, Victoria, FC Utrecht en Spakenburg. Dus is het voor VVZ geweldig dat hij dit talentvolle team welke ik op dit moment zelf mag trainen van mij overneemt, zodat ik me verder kan richten op technisch beleid.” Aldus Piet.
  Hans zal de aankomende periode gebruiken om zich verder te verdiepen in de spelertjes en de begeleiding om het nieuwe seizoen goed voorbereid aan de start te kunnen staan.