• Het was Maart 2001.Theo Maassen was te gast in een uitzending van Studio Sport, toen hij de UEFA Cup ,die PSV won in 1978 ,plotseling tevoorschijn toverde. Dit kleinnood had hij weten achterover te drukken tijdens opnames van de serie All Stars. Of deze hoofdprijs ooit gemist was door PSV,verteld het verhaal niet,maar de cup werd terug gegeven aan een stomverbaasde Stan Valckx. PSV deed aangifte, en dhr. T.Maassen kreeg een taakstraf.

  16 jaar later, op het zeer gezellige familietoernooi, kregen Gijs Schaap (VVZ'49 5) en Stijn Waals (VVZ'49 1) respectievelijk de topscorer en keepers(wissel)trofee uitgerijkt. Gijs had de meeste doelpunten dat afgelopen seizoen gemaakt,en Stijn had (gemiddeld) de minste tegendoelpunten geincasseerd. Trots als een pauw,kunnen beide heren dit gehele seizoen hun zeer verdiende prijs bewonderen.

  Of toch niet. Nadat Stijn zijn trofee overhandigd kreeg,is hij in de gezelligheid en drukte van het familietoernooi zijn wisseltrofee uit het zicht verloren,en deze is nadien nooit meer gezien door desbetreffende winnaar. Is hier een Theo Maassen van VVZ'49 actief ?? Er gaan wel geruchten.....

  De winnaars van dit lopende seizoen zijn nog niet bekend, maar feit is wel dat wij beide prijzen (dit jaar op de ALV) graag weer willen uitreiken. Daarom deze oproep: 

  WIL DEGENE DIE DE KEEPERS TROFEE IN ZIJN BEZIT HEEFT,DEZE TERUG BRENGEN NAAR VVZ'49 !!

  Het geintje is gemaakt, we hebben erom gelachen,maar het is tijd om de volgende winnaar ermee te verblijden. Zet hem ergens (ongemerkt) neer op VVZ'49, of geef hem aan Robert Jan Boers,of een ander bestuurslid.

  Alvast bedankt.