• Dat je met een 'lager' elftal successen kan behalen is iets waar we als Vereniging extra blij van worden. Niet voor niks predikt de KNVB gelijke kansen en niet zelden komen de meest onderscheidende spelers op termijn niet uit selectie elftallen. In die lijn is dit seizoen de JO12-3 versterkt met wat spelers om op competitief niveau aan te sluiten. Onder de bezielende leiding van Sergio klom dit team in twee Fasen op van 4e naar 2e klasse! Lees hier zijn verhaal:

  Het team 12-3 is dit seizoen begonnen met veel spelers die voor het eerst met elkaar in een team speelden. Dat betekende vooral dat ze elkaar moesten leren kennen. Persoonlijk, maar ook elkaars kwaliteiten en manier van voetballen.

  Ze hebben in de eerste fase flinke stappen gemaakt met mooie resultaten, waardoor ze al vrij snel tijdens de eerste fase promoveerde naar de derde klasse.

  In de tweede fase hebben ze dit goed weten door te zetten. Ondanks dat ze een klasse hoger speelden, hadden ze een ongeslagen reeks van wedstrijden met als resultaat periodekampioen!

  Trainer en coach Sergio heeft in de eerste helft van het seizoen veel tijd gestopt in het opbouwen van een team. Dit is ook wat ze kenmerkt, hun teamwork en enthousiasme. Ze zijn positief, motiveren elkaar en weten elkaar steeds beter te vinden in het veld. Een resultaat om trots op te zijn!

  Even voorstellen, de 12-3:

  - De keepers zijn afwisselend Emirhan en Jonathan. Nadat begin van het seizoen hun vaste keeper naar de 12-2 is gegaan, hebben zij samen het stokje overgenomen. En hoe! Ze hebben beiden heel goed staan keepen en zijn gegroeid in hun rol.
  - De verdediging bestaat uit de linksback Daan, rechtsback Floris en de centrale verdedigers Jonathan en Emirhan. De verdediging kenmerkt zich door hun stabiliteit en ze gaan er altijd voor. Ze geven elkaar de benodigde rugdekking.
  - Op het middenveld vinden we Berfin, Olivier en Ayoub. Spelen dit jaar voor het eerst samen en doen dat heel erg goed. Het zijn harde werkers met de blik vooruit.
  - De aanval bestaat uit Nathan, Niek en Gijs. Alle drie met hun eigen kwaliteiten. Goede voorzetten, veel schoten op doel, uitspelen van de tegenstander en snelheid zijn een aantal eigenschappen die de verschillende spelers meenemen.

  Vol energie en goede moed start de 12-3 na de winterstop aan fase 3. Ze hebben er zin in! Kijken of ze de goede reeks voort kunnen zetten. (Update: JO12-3 speelt vanaf nu tweede klasse!)