• De najaarscompetitie was geëindigd in een reeks slechte resultaten met matig spel. Als opening na de winterstop kwam dan ook nog eens Hoogland op bezoek waar we eerder dit seizoen dik van verloren hadden. Een euro inzet op winst voor 11-2 had dan ook een hoge quotering bij de bookmakers.

    Maar voetbal blijft toch een mooi onvoorspelbaar spelletje. De 11-2 stond te trappelen van ongeduld en had er veel zin in. In de 1e helft werd het publiek dan ook getrakteerd op wellicht het mooiste spel van dit seizoen. Driehoekjes, één-tweetjes, vanuit een druk middenveld terugleggen op de verdediging om weer op te bouwen. Het was smullen van vloeiend aanvalsspel. Gezien het aantal kansen had het scorebord tureluurs moeten draaien maar het verzilveren bleef beperkt tot 1 treffer.

    En met een magere 1-0 de rust in dan schrijven de voetbalwetten voor dat de wedstrijd zomaar kan kantelen. Hoogland kwam inderdaad beter voor de dag en drukte de 11-2 terug. VVZ ging noodgedwongen met de lange bal op de counter spelen maar was er gek genoeg heel effectief mee. Heel snel liep de 11-2 uit naar 3-0, maakte het met een eigen goal nog even spannend maar gooide de wedstrijd daarna snel met 5-1 op slot. Een mooie overwinning; beloond met een bakje patat door de trainer.