• Vrijdag 17 maart heeft de voetbalschool van FC Utrecht haar deuren geopend voor de jeugd van VVZ'49 en omliggende voetbalverenigingen. De voetbalschool biedt jonge voetballers de kans om hun techniek te verbeteren en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

    De voetbalschool van FC Utrecht is een initiatief van VVZ’49 om jonge voetballers de kans te geven zich nog beter te ontwikkelen onder begeleiding van professionele trainers vanuit FC Utrecht olv Gert Kruys. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van techniek, tactiek en fysieke vaardigheden.

    VVZ'49 is erg blij met de samenwerking met FC Utrecht. "Dit is een geweldige kans voor onze jeugd om te leren van de beste trainers en hun techniek te verbeteren. We zijn dankbaar dat FC Utrecht deze mogelijkheid biedt aan onze jonge voetballers", aldus Jan v.d. Meij, die vanuit bestuur van VVZ'49 verantwoordelijk is voor de jeugd. “Piet Hoogendoorn en Arthur Nederlof hebben de contacten gelegd en na de zeer geslaagde clinic afgelopen december is dit een prachtig vervolg.”

    De eerste training was gisteravond onder prachtige weersomstandigheden een groot succes. De 95 jonge voetballers waren erg enthousiast en gemotiveerd om te leren. En de trainers van FC Utrecht waren op hun beurt zeer tevreden over het ontvangst aan de Eemweg, de enorm grote opkomst, de inzet en het talent van de spelers.

    De voetbalschool van FC Utrecht geeft komende weken nog 7 trainingen op het complex van VVZ'49. Op dit moment is het door de grote toeloop niet meer mogelijk om mee te doen. Maar vanaf volgend seizoen worden de inschrijvingen weer geopend, hiervoor kan je je dan aanmelden via de website van FC Utrecht. https://fcutrecht.football-experience.com/voetbalscholen/

    FC Utrecht kijkt uit naar de verdere samenwerking met VVZ'49 en is trots om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge voetballers in de regio.