• Lieve leden van de VVZ-familie,

  Op 17 juni is het weer zover: het familietoernooi kan na een paar jaar van afwezigheid weer gehouden worden! Graag nodigen wij jullie uit voor een klassieke voetbaldag op ons schitterende complex. Een dag vol voetbal, muziek, eten en natuurlijk de gezelligheid die we allemaal gewend zijn op VVZ. Het leuke van het familietoernooi is, dat jong en oud, met voetbalervaring  en zonder, lid van VVZ, en geen lid, allemaal samen voetballen in een toernooi.

  Er zijn maar liefst drie categorieën, en alle drie worden ze gespeeld met 7 tegen 7 spelers op een half veld.

  1. een prestatietoernooi, voor iedereen van 18 jaar en ouder. (max 11 spelers per team)

  2. jongste jeugdtoernooi, voor volwassenen en kids jonger dan 12 jaar. (max 11 spelers en maximaal 2 volwassenen tegelijkertijd in het veld)

  3. oudste jeugdtoernooi, voor volwassenen en kids van 12 tot 18 jaar. (max 11 spelers en maximaal 2 volwassenen tegelijkertijd in het veld)

   

  Voorwaarde is wel dat er per team minimaal drie spelers lid van VVZ zijn, zoals ook aangegeven op het inschrijfformulier. Dus nodig je broer, zus, vader, moeder, opa, oma, of je vrienden uit om er weer een mooie editie van te maken. 

  Je kan jezelf inschrijven met een eigen bedachte teamnaam, we kijken uit naar jullie creatieve, grappige of ronduit hilarische teamnamen.

  Het toernooi start rond 13:00 uur, en dit jaar zal er weer een heerlijke kipshoarma schotel aanwezig zijn na het toernooi! De kosten voor het eten zijn €7,- per persoon. Graag op het aanmeldformulier aangeven hoeveel personen bij het eten aanwezig zullen zijn.

  De deadline voor de inschrijving is 27 mei om 23:59, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

  Vriendelijke groet en tot de zeventiende!

   

  Voor het inschrijfformulier klik hier