• Afgelopen zaterdag was de officiele start van het nieuwe seizoen. Op een mooie zomerdag ontvingen we 't Gooi op het biljartlaken van veld 3.

  Het eerste kwartier had 't Gooi het betere van het spel, zonder dat het direct gevaarlijk werd. Uiteindelijk kregen ze één goede kopkans die knap werd gered door Stef. Na de eerste drinkpauze hadden we duidelijk het betere van het spel en kregen we een aantal kansen door de ruimte die achter de verdediging van 't Gooi ontstond. Dit leidde nog niet tot doelpunten.

  Aan het einde van de eerste helft was het dan toch raak. Na een goede individuele actie van Iv kan Romar de bal binnenknallen.

  In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, Vvz had het betere van het spel en creeerde veel kansen. De 2-0 kwam uiteindelijk van de voet van Jord. Hij plaatste de bal via de binnenkant van de paal achter de doelman van 't Gooi.

  VVZ verzuimde de 3-0 te maken, waardoor het nog even spannend bleef. Jordy (die in de tweede helft Stef verving op de goal) bracht de spanning verder terug in de wedstrijd door een afstandsschot via de lat in eigen goal te koppen.

  Jord probeerde daarna de rust terug te brengen in de ploeg door een afgescheurde kruisband te faken. De scheidsrechter trapte hier helaas niet in en trok er wat extra tijd bij. Gelukkig werd als snel daarna de 3-1 gemaakt door Romar, waarmee de wedstrijd gespeeld was.

  Omdat het stemmen tellen veel tijd in beslag nam bij het vorige verslag vanwege de stortvloed aan reacties, wordt de man of the match vanaf nu weer bepaald door de insiders. Met zijn twee goals is Romar de man of the match van deze wedstrijd.