• Afgelopen vrijdag 6 januari was FC Utrecht icoon Gert Kruys als trainer op ons mooie park aanwezig tijdens de FC Utrecht voetbaldag. Samen met verschillende andere FC Utrecht Academie trainers hebben ze bijna 80 kinderen een onvergetelijke dag bezorgd. Het mooie weer maakte de dag helemaal compleet, alle kinderen gingen aan het einde van de dag vermoeid maar voldaan huiswaarts.

    De FC Utrecht voetbaldag was de aftrap van een samenwerking die in maart een vervolg krijgt bij VVZ’49. Vanaf vrijdag 10 maart kunnen kinderen die zich voor de FC Utrecht voetbalschool aanmelden via deze link. elke week anderhalf uur trainen onder begeleiding van Gert Kruys en zijn team. De aftrap was dus een groot succes. Bijna 80 kinderen, waarvan het grootste deel VVZ’49 leden waren, hebben een dag lang voetbalplezier gehad.

    Het begon met serieuze oefeningen zoals de profs van FC Utrecht zelf ook trainen en het eindige met spannende spelvormen en zelfs een ware penaltybokaal. Mascotte Tijgertje was natuurlijk ook van de partij, wat natuurlijk een feest was voor de jongste deelnemers. De lunch werd gebruikt voor een heuse FC Utrecht quiz en zelfs Edward van Cuilenborg (bekend van Studio Sport en SBS6 en tegenwoordig als ‘stem’ van Creators FC) was aanwezig om alles op video vast te leggen. Het resultaat van Edward’s werk is te zien in deze video.

    Wil je je (kind(eren)) aanmelden voor de FC Utrecht Voetbalschool dan kan dat via deze link.