• Een Nieuw Tijdperk Begint: Meerding Metaal BV nieuwe hoofdsponsor van VVZ '49

  5 apr 2024 Gijs Schaap
 •  

  Met grote opwinding en trots kondigt VVZ '49 Meerding Metaal BV aan als hun nieuwe hoofdsponsor. Deze stap markeert niet alleen een nieuw tijdperk voor de club, maar ook een belangrijke mijlpaal in de toekomst van VVZ '49.

  Tijdens onze 75-jarige jubileumreceptie op 1 april jongstleden, hebben we met veel vreugde de samenwerking met Meerding Metaal BV bekrachtigd. Het was een fantastisch moment om deze nieuwe hoofdsponsor te verwelkomen in de VVZ '49-familie.

  Na jarenlang met loyaliteit en toewijding te zijn ondersteund door ABOG Business Centre, is het moment aangebroken om een nieuwe partner te verwelkomen in de VVZ '49-familie. Meerding Metaal BV, een vooraanstaand bedrijf in de metaalindustrie, brengt niet alleen financiële steun, maar ook een gedeelde passie voor het voetbal en onze vereniging met zich mee.

  Meerding Metaal BV is ruim 60 jaar actief als toeleverancier op halffabrikatenniveau van zowel ferro als non-ferro delen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een specialist op het gebied van plaat- en constructiewerk. Met het moderne machinepark in combinatie met goed gekwalificeerde mensen, met ieder zijn eigen specifieke vakkennis kunnen zij iedere klant snel en op maat bedienen. Meerding Metaal BV is een zeer veelzijdig bedrijf met een platte en toegankelijke organisatiestructuur waarin u zowel met enkelstuks als met grote series terecht kunt. Om u nog vollediger van dienst te kunnen zijn verzorgen zij ook eventuele montage.

  Het partnerschap met Meerding Metaal BV belooft een vruchtbare samenwerking te worden, waarbij de kernwaarden van beide partijen samenkomen: toewijding aan excellentie, teamwork en vooruitgang. Als een bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap en innovatie in de metaalsector, weerspiegelt Meerding Metaal BV perfect de ambitie en vastberadenheid die VVZ '49 nastreeft op het voetbalveld. Meerding Metaal BV is een familiebedrijf is, opgericht in 1955. Onze eigen Danny Meerding, speler van het eerste elftal, vertegenwoordigt nu al de derde generatie in het bedrijf, wat de nauwe band tussen VVZ '49 en Meerding Metaal BV nog sterker maakt.

  Als club zijn we dankbaar voor de steun van ABOG Business Centre door de jaren heen. Hun bijdrage heeft ons geholpen om vele successen te behalen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. ABOG Business Centre zal verbonden blijven aan de vereniging als sub sponsor.

  Laten we samen de handen ineenslaan en Meerding Metaal BV verwelkomen in de VVZ '49-familie.