• In de voorbeschouwing was gerekend op een driepunter tegen Hooglanderveen en in de openingsfase zat dat ook duidelijk in het vat. De 15-3 voerde de regie, viel aan en het leek een kwestie van minuten voordat de goal zou vallen. Dat leek na ook te gebeuren na een kwartier want de keeper van Hooglanderveen lag al verslagen op de grond maar de bal werd in eerste instantie op de paal geschoten en de rebound ging rakelings naast. En een minuutje later lag de bal er wel in maar helaas aan de andere kant nadat Hooglanderveen voor het eerst de middenlijn had overgestoken.

    De gasten tankten zelfvertrouwen uit deze onverwachte voorsprong, namen het spelbeeld over en verdubbelde zelfs de voorsprong. Ook na de rust was VVZ zeker niet veel minder dan Hooglanderveen maar de balletjes die dan bij VVZ net niet wilden lukken vielen bij de tegenstander wel goed. Pas bij 0-4 vond de thuisploeg eindelijk het netje maar verder gebeurde er niet veel meer en moest de thuisploeg buigen op een ochtend van net niet.

    Volgende week in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar mag VVZ voor stoorzender gaan spelen omdat tegenstander Nieuwland moet winnen om de koppositie te behouden. En niets leukers dan een kampioenskandidaat te laten struikelen dus hopelijk is het dan een middag van net-wel..