• De laatste wedstrijd van dit seizoen stond al maanden geprogrammeerd als een thuiswedstrijd tegen onze vrienden van TOV. De heenwedstrijd in Baarn had een teleurstellend resultaat,maar een gezellige derde helft. Afgesproken werd dat wij in Soest het seizoen met een barbeque zouden afsluiten.

    De wedstrijd was in een niet al te hoog tempo. Het was met 28 graden een zeer warme zaterdag, en de meeste maakte zich dan ook niet zo druk. Gerjan opende vrij snel de score,maar vlak voor de rust maakte TOV verdiend gelijk. IN de 2e helft kwam VVZ wederom weer op voorsprong door Danny, maar oud VVZ-er Jim de Jong verschalkte Ruud van zo'n 35 meter met een kiezelhard schot. Iedereen snakte naar het einde,maar Danny wilde vooral de drie punten.Met een mooi geplaatst schot akelig dicht richting de kruising schoot hij de 3-2 binnen. Het feest kon beginnen.

    De barbeque werd gretig verobberd,evenals het aloude gerstennat. Het was nog lang gezellig.

    VVZ'49 Vet.1 kende een mooi seizoen,met een keurige 4e plaats als beloning. Er waren draken van wedstrijden (Aalsmeer uit en thuis, en TABA uit) maar ook hele goede wedstrijden (Kon.HFC thuis en TOG thuis). We feliciteren Kon.HFC met het kampioenschap, maar hebben zelf ook wat te vieren.

    Danny v. Hoeijen is (gedeeld) topscorer van VVZ'49 geworden met 24 doelpunten,en Robert Jan Boers wint de keeperstrofee met een gemiddelde van 2.64 tegendoelpunten per wedstrijd. Hulde !!

    We kunnen nu op vakantie,maar stiekem gaan we door. Iedereen een mooie zomer en tot volgend seizoen !