• Rond 13:15 vertrokken we bij VVZ met 10 spelers en een grensrechter. Bij AFC stonden Hans Holtrop, Danny, Daniel en Victor op ons te wachten. Kleedlokaal 19 (!!!) met massage tafel (???) kregen we toegewezen en werd de opstelling bekend gemaakt.

     Ruud voor het eerst dit seizoen als keeper, achterin met Wim Koot en Wim Hospes als backs, het centrum met Mark en Hans. Middenveld Ben, Daniel, Gunther en Evert Hatzmann. Voorin Danny en Dirk.

     Ruud had het geluk aan zijn kant, ballen op de linker kruising en rechterpaal voorkwamen een vroege achterstand. Gelukkig was Dirk er weer bij en kwamen we op voorsprong. Ongelukkig werd het 1-1 door een eigen doelpunt van Mark. Een mooie aanval van AFC (2-1 achter) en een eigen doelpunt van AFC leidde tot een 2-2 ruststand.

     Onze geblesseerde grens Gerjan wisselde drie keer, Hans Holtrop voor Evert Postema, Evert Hatzmann voor Bert van’t Net en Victor kwam erin voor Wim Hospes. Met veel geluk bleef de teller voor AFC op 2 staan, de prima leidende scheidsechter van AFC besloot niet mee te gaan met hun grensrechter waardoor we op een 3-2 voorsprong kwamen.

     AFC bleef komen maar de Veteranen konden prima onder de druk uitvoetballen wat leidde nog tot 2 mooie doelpunten van Danny en Dirk.  Einduitslag 5-2 voor de Veteranen en na prima gehaktballen, patat en aanvulling van het verloren vocht gingen we met drie punten in de achterbak terug naar de Eemweg.

     Volgende week wacht Aalsmeer thuis, kom gerust kijken, aftrap 14:30 uur veld 3.