• Het nieuwe seizoen is inmiddels alweer 2 wedstrijden onderweg en met 0 punten hebben we niet de start waar we vooraf op hadden gehoopt.

    De eerste wedstrijd, Vliegdorp uit, hadden we meer verdiend. We liepen echter tegen een 2-1 verlies op. Het ontbeert ons aan een echte goalgetter. Het gebrek aan doelpunten nekte ons vorig seizoen al en helaas lijkt daar dit jaar (nog) geen verandering in te komen.

    Afgelopen zaterdag speelde we thuis tegen Altius, maar na een aardige eerste helft werden we de tweede helft overlopen.

    Het is nog zoeken naar de beste formatie, er moet gewerkt worden aan de conditie en de tactiek moet beter uitgewerkt worden. Trainer Laurens heeft zaterdag alles kunnen aanschouwen en vanaf vandaag zullen we er met zijn allen aan moeten werken om tot betere resultaten te komen. 
    Met de teamspirit zit het wel goed. Ondanks de grote nederlaag van afgelopen zaterdag veranderd dat niets aan de gezelligheid in de kleedkamer en de kantine. En dat is toch ook wel een belangrijke factor in een voetbalteam.

    Vanavond en woensdag gaan we weer lekker trainen en aankomende zaterdag gaan we de sportieve strijd aan met Eemnes. Op naar de eerste punten van het seizoen!