• Bij velen van u zal bekend zijn dat het een diep gekoesterde wens is om ons toch al mooie complex nog mooier te maken. Bovenaan dat lijstje staat een pannaveld met direct daar achteraan dug-outs voor de velden 2 en 3. In de ledenvergadering van 2019 werd besloten om daar gelden voor bij elkaar te sprokkelen, en dus daarmee dat alles voor elkaar te krijgen.

   Vorig jaar november is er tijdens een bijzonder geslaagd charity dinner bij Eetvilla van den Brink een behoorlijke start gemaakt met de aanleg van het pannaveld, namelijk zorgen voor de nodige middelen.

  Naast het regelen van een heerlijke maaltijd hadden Antonio van den Hengel,  Jochum de Jong, Rienk Vegter en Robert van As ervoor gezorgd dat er een mooie hoeveelheid artikelen waren waar via Catawiki druk op geboden kon worden.

  En het resultaat was, naast dat het een gezellig VVZ avondje was, dusdanig dat de verdere voorbereidingen verder in gang gezet konden worden. Het feit dat er geboden kon worden op een paar IJsselmeervogelshirts, welke gedrukt waren DOOR onze hoofdtrainer, MET daarop de namen van Barcelona en Juventus spelers, heeft daar behoorlijk aan bijgedragen.

   Daarna heeft het bestuur de netto-opbrengst bepaalt en kon een nieuwe werkgroep aan de slag. Die werkgroep, bestaande uit Piet Hoogendoorn, Rienk Vegter, Robin Louz en ondergetekende als voorzitter, was voornemens om 24 Maart bij elkaar te komen om met alles aan de slag te gaan.

   Daar stak de Coronacrisis helaas een stokje voor. We mochten van Mark Rutte, geheel terecht, niet bij elkaar komen. Een en ander betekent niet dat er tussen November vorig jaar en nu niets gedaan is. Offertes zijn opgevraagd en ontvangen en normaal gesproken zouden we binnen een korte tijd alles hebben uitgewerkt en zouden we aan de slag kunnen gaan.

   Dat moet nu dus helaas even op zich wachten. Zodra het vanuit de overheid weer mag om dit soort besprekingen te houden, zullen we snel bij elkaar komen om de draad weer op te pakken.

   Was het eerste plan om in juni het veldje gerealiseerd te hebben, nu zal het vizier op realiseren in 2020 gericht zijn.

   We houden u op de hoogte.

   Namens de commissie,

   Henk van der Pol

  19-04-2020