• Club van 100

  Steun de club!
  word lid van de Club van 100

  De Club van 100 is opgericht in 1989 door o.a. Henk Strietman en Erik Toonen, waarbij een bijdrage van 100 gulden werd gevraagd om VVZ’49 financiëel te kunnen steunen wanneer dat nodig is. Dit doel is in 2020 nog steeds hetzelfde. Alleen het bedrag is na invoering van de euro veranderd in € 50. Momenteel bestaat het bestuur van de Club van 100 uit Jochum de Jong (voorzitter) en Bas van Doorn (penningmeester). De bedragen die worden geïncasseerd komen op een aparte rekening en gaan dus niet direct naar de lopende rekening van de vereniging. Het bestuur van de Club van 100 bepaalt zelf waar welk bedrag heen gaat en probeert elk jaar een weloverwogen besluit hierin te nemen.

  In het verleden is er al veel mede mogelijk gemaakt door de Club van 100. Wat dacht u van het huisje bij de entree van het complex, een subtantiële bijdrage aan het kunstgras, een nieuwe geluidsinstallatie in de kantine, de tv achter de bar of het mede organiseren van een jubileumfeest. Allemaal items waar de club profijt van heeft en waar de Club van 100 graag aan mee werkt.

  Elk seizoen wil de Club van 100 een project steunen waar de hele club VVZ’49 iets aan heeft. Denk hierbij aan uitbreidingen/vervangingen in de kantine of toepassingen langs de lijn. Er zijn elk jaar diverse ideeën te verzinnen en als u een leuke bestemming weet, schroom dan niet uw ideeën met ons te delen via club.van.100@vvz49.nl.

  Als dank naar alle leden van de Club van 100, wordt er elk jaar een uitje georganiseerd waarbij alle leden samen komen voor een gezellige middag en avond. De kosten die hiervoor gemaakt worden, komen uiteraard niet 100% uit het binnengehaalde geld dat bedoeld is voor VVZ’49.

  Wilt u ook VVZ’49 steunen door lid te worden van de Club van 100? Stuur dan een mailtje naar club.van.100@vvz49.nl.