• Bestuur bedankt het VVZ Hoogvliet spaaractie team

  In een tijdsbestek van twee weken tijd is er een volledige spaaractie in samenwerking met de Hoogvliet uit de grond gestampt.

  Wij van het bestuur willen daarom onze vrijwilligers hier hartelijk voor bedanken. 

  Op twee zaterdagen al onze leden op de foto zetten en daarna zorgen dat het boek gevuld, correct en opgeleukt in de winkel ligt is een enorme klus en deze mensen hebben dit naast hun eigen leven toch voor elkaar gekregen. Hulde en respect. Het gevaar met mensen bedanken is uiteraard dat je iemand vergeet, maar wij hopen dat wij niemand vergeten die een bijdrage heeft geleverd.

   

  • Silvia van der Veer hartelijk dank voor het aanleveren van alle achterliggende foto's in het boek, dankzij jouw foto's is er een fantastische mooie VVZ ervaring van het boek af te lezen.
  • Jochum de Jong bedankt voor het maken van onze historische pagina, volgens Hoogvliet een van de mooiste van alle boeken. Volgens ons uiteraard de mooiste!
  • Teamsponsors bedankt voor jullie sponsoring, zonder jullie zouden wij als vereniging niet kunnen bestaan!
  • Ruud Prior, Stanley Demmers, Sven Erich en Gijs Schaap bedankt voor jullie organisatie en positieve inzet, 2 zaterdagen vanaf 07:00 tot s'middags op de club om iedereen op de foto te krijgen en ook nog juist in het boek. De zoektocht naar sponsors, de controle avonden en het uitdelen van de uiteindelijke boeken en dit alles met een lach en een positieve kijk. Succes nog met Poster, mok of sleutelhanger actie. Hopelijk loopt dit net zo storm als de plaatjesactie. jullie zijn er bijna!
  • Aart Bosman voor de hulp in de derde controle cyclus.
  • Uiteraard alle leden die op de foto zijn gegaan, jullie waren perfect op tijd en organiseren is een, maar de deelnemers maken het een succes of niet en dankzij jullie is het een groot succes!

   

  Het bestuur