• Het seizoen is ten einde, de prijzen zijn weer verdeeld. Voorgaande 2 seizoenen moesten wij de verdeling van de Topscorers en Keepers trofee nog overslaan. De corona pandemie heeft in 2 "gebroken" seizoenen geen eerlijke strijd om de meeste doelpunten of de minste tegendoelpunten opgeleverd. Dit jaar konden wij wel weer een eerlijke eindstand overleggen.

    Bij de topscorers kennen wij een glorieuze winnaar. Het gehele seizoen heeft hij bovenaan gestaan.Met 26 doelpunten is Bartel Onnekink van het 7e de winnaar van de topscorer trofee. Vlak daar achteraan kwamen zijn teammaatje Just van de Groep en "Veteraan" Johannes Gropp, beide met 22 doelpunten.

    Dat het een matig jaar voor de senioren is geweest blijkt wel aan het gemiddelde van de winnaar van de keeperstrofee. Heel lang stond Ritchie Tomasouw vier bovenaan, maar toen het tennisseizoen begon werd hij rap geschrapt omdat hij minder dan 50 % van het aantal wedstrijden van zijn team onder de lat had gestaan. Om dezelfde reden ontbreekt Marco Smits in de ranglijst. Had hij één wedstrijd meer gekeept, dan had hij de trofee nu op zijn slaapkamertje staan. De prijs gaat nu naar Jelte Jager van het 4e. Met een royaal gemiddelde van 3 doelpunten per wedstrijd bleef hij Martijn Turksma (7e), Jelle Bade (1e), Tiego Tjeerdsma (JO19/2e) en Jochum de Jong (5e) genoeg voor.

    De felicitaties gaan naar beide heren. De wisseltrofee zal op een gepast moment worden uitgereikt.