• Bart Eigenhuis, sponsor van VVZ vertelt over "Dé nieuwe keukenbeleving in Soest".

  30 okt 2023 Robert Jan Boers
 • Als je op zoek bent naar de ultieme keukenbeleving in Soest, hoef je niet verder te zoeken dan SMAAK Keukens, gelegen aan de Birkstraat 101. Dit keukenparadijs, opgericht door de ervaren broers Mark en Bart Eigenhuis, biedt niet alleen keukens op maat, maar ook een scala aan keukeninspiratie en unieke ontwerpen. Maar wat maakt SMAAK Keukens zo bijzonder? En waarom is Bart Eigenhuis, de eigenaar van SMAAK Keukens, ook een trotse sponsor van VVZ'49 ? Lees verder om meer te ontdekken.

  De broers Mark en Bart Eigenhuis hebben meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche, en in 2022 besloten ze om opnieuw de handen ineen te slaan om SMAAK Keukens te creëren. Deze nieuwe keukenwinkel in Soest onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een scherp oog voor detail. In tegenstelling tot de grootschalige keukenzaken, staat SMAAK Keukens bekend om de korte lijnen en de mogelijkheid om elke keuken volledig op maat te ontwerpen.

  Bart Eigenhuis leidt ons door de sfeervolle showroom, waar verschillende voorbeeldkeukens zijn tentoongesteld. ,,Bij SMAAK Keukens gaan we voor de nieuwe keukenbeleving in Soest".; vertelt Bart. Samen met zijn broer Mark hebben ze de keuze voor klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De keuzemogelijkheden lijken eindeloos, en klanten kunnen stap voor stap hun ideale keuken samenstellen.

  Stalenkamer

  Een bijzondere attractie in de showroom is de stalenkamer, waar een indrukwekkende verscheidenheid aan stalen en voorbeelden te zien is. Bart legt uit: ,,Elke ruimte, elke situatie en elke smaak is uniek, daarom hebben we deze kamer ingericht. We hebben ook samengewerkt met Siersmederij Tupker voor de inrichting van deze ruimte. Met onze uitgebreide collectie materialen kunnen we unieke SMAAK Keukens samenstellen en de nieuwste trends en technologieën demonstreren, en dat allemaal tegen een scherpe prijs".

  Naast hun toewijding aan het creëren van prachtige keukens werkt SMAAK Keukens nauw samen met andere Soester bedrijven, zoals Pronto, Middelman, Tupker, Beleving Bloemen en Passie Koken en Wonen, Boekhandel Van de Ven, Wijnhandel-Slijterij Brouwer en de Alexanderhoeve Soest, Puur Stijl wonen en diverse interieur stylisten, om klanten inspiratie te bieden voor de ultieme woonbeleving in Soest.

  Keukenbeleving

  Mark Eigenhuis benadrukt: ,,Bij SMAAK Keukens bieden we de nieuwste keukenbeleving in Soest. Bij ons vind je een keuken die perfect bij je past. We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe keuken uitdagend kan zijn, maar we willen dat het ook leuk is".

  Om de ervaring van hun klanten te delen, hebben ze op hun website ruimte gecreëerd waar klanten hun eigen ervaringen delen, wat volgens Bart de beste vorm van reclame is.

  Bart vult aan: ,,Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Inspiratie is overvloedig in onze SMAAK Studio, en we helpen je graag om de materialen te ontdekken. Met behulp van 3D-animaties kunnen we een keuken samenstellen die perfect aansluit bij je persoonlijke smaak. En we zijn er trots op dat we duurzame materialen gebruiken en samenwerken met de organisatie Trees For All, waarbij we voor elke geleverde keuken twee bomen planten, één in Nederland en één in het buitenland".

  Maar Bart's betrokkenheid beperkt zich niet alleen tot het creëren van prachtige keukens. Hij is ookeen trotse sponsor van VVZ'49. Waarom heeft hij ervoor gekozen om zijn steun te verlenen aan de club? ,,Ik vind het belangrijk dat ouders ook hun steentje bijdragen. Of dat nou als vrijwilliger is of sponsor Daarom hebben wij gekozen voor een reclamebord welke te zien is in het net bij het Panna-veldje. Ik  ben coach van de JO10-2, waar mijn zoon Huub in speelt. Ik zie een positieve ontwikkeling in het jeugdbeleid van VVZ, en ik draag graag mijn steentje bij".

  Proef, smaak en beleef op 15 november

  Op 15 november organiseert SMAAK Keukens een speciaal evenement genaamd proef-smaak-en beleef, samen met Boekhandel Van de Ven, Wijnhandel-Slijterij Brouwer en de Alexanderhoeve Soest. Dit evenement omvat onder andere een wijnproeverij, heerlijke lekkernijen van de Alexanderhoeve, informatieve sessies over de keukens van SMAAK, en de mogelijkheid om de mooiste boeken van Van de Ven te ontdekken. De entree Tickets voor slechts € 10,- zijn verkrijgbaar via www.wijnhandel-slijterij.nl onder rubriek proef-smaak-en-beleef of scan bovenstaande QR-code

  VVZ'49 is trots op de samenwerking met SMAAK Keukens en bedankt gebroeders voor hun steunaan de club.

  www.smaakkeukens.nl
  035 - 200 50 45
  Birkstraat 101