• Zaterdag 9 september was het een stralende opening van het 75 jarig jubileumseizoen van onze club met hopelijk een prachtig seizoen voor de boeg.

  Onder schitterende weersomstandigheden (iets te warm om te voetballen, maar heerlijk om onder de Heineken parasols of in de schaduw langs het hoofdveld te staan) en het keurig onderhouden complex via onze vrijwilligers, die afgelopen week zijn ondersteund door Boshuizen Hoveniers, is ons jubileumseizoen geopend.

  De jubileumcommissie bestaande uit Jochum de Jong, Ben Pais, Rienk Vegter, Mats Hallie en Antonio van den Hengel hadden bedacht om tijdens de bekerwedstrijd van ons 1e elftal tegen de in de 4e klasse spelende vv Baarn het jubileumlogo te onthullen en daarmee tijdens de 1e officiële thuiswedstrijd van ons 1e elftal dit bijzondere seizoen te openen.

  Aart Bosman en Ruud Prior hadden de eer om vlak voor aanvang van de wedstrijd de jubileumvlag met het jubileumlogo te onthullen en de vlag in top te hijsen. Jochum de Jong had de afgelopen maanden 4 verschillende logo’s gemaakt en zowel door de jubileumcommissie als het bestuur werd het huidige logo unaniem verkozen tot 75 jarig jubileum logo. Nadat de vlag in top hing, kreeg vervolgens onze trotse aanvoerder Daan van der Vliet een jubileum aanvoerdersband uitgereikt van onze voorzitter.

  Voor elke aanvoerder van onze club ligt vanaf aankomende week zo’n aanvoerdersband klaar en zullen deze met trots gedragen worden door onze captains.

  De kop is eraf en mede dankzij een schitterende 1 – 0 overwinning op vv Baarn, het prachtige weer, de goede muziek van DJ Michael via Double U Productions (Pieter Walvaart werd trouwens zaterdag wedstrijdbalsponsor voor de thuiswedstrijd tegen Eemboys later dit seizoen, dank daarvoor) was het een sfeervolle dag op ons complex en was het echt ouderwets gezellig in en rondom het clubhuis.

  Jubileumseizoen vol met activiteiten...

  Tijdens dit seizoen zullen er nog vele activiteiten worden georganiseerd en zal hopelijk iedereen zijn/haar schouders onder het grote jubileum doel zetten; Voldoende geld inzamelen voor de herbouw van de nieuwe tribune!

  Enige jaren geleden is reeds de tribune opgekocht van Zeeburgia en hopen wij eind van dit seizoen voldoende geld ingezameld te hebben om deze (cradle2cradle zoals een Groene Club betaamt) te herbouwen. Onze hoofdsponsor ABOG Vastgoed heeft voor 30 jaar de naamskoppeling toegezegd, de Club van 100 heeft in het verleden al 10.000 euro gedoneerd en daarmee is al bijna de helft van de kosten voor de tribune opgehaald, maar aan ons allen de schone taak om de andere helft op te halen.

  Vanaf zaterdag 23 september is de start van de verkoop loten en Superloten van de Grote Clubactie; de opbrengst daarvan (streven is 10.000 euro) zal ook naar de tribune gaan en verderop in het seizoen zullen er bijvoorbeeld 200 tribunestoelen worden verkocht a 100,00 euro en zal er een veilingdiner plaats vinden in de feestweek van 1 tm 6 april 2024. Er valt dus genoeg te beleven dit seizoen en noteer in ieder geval met dikke letters die feestweek in jullie agenda’s, want op maandag 1 april (2e Paasdag) is een jubileumtoernooi met een jubileumreceptie, woensdag 3 april komt FC De Rebellen voor een jeugdclinic en s avonds een wedstrijd tegen oud 1e elftal spelers en zaterdag 6 april wordt de feestweek afgesloten met een schitterend jubileumfeest waarvoor Feest DJ Coenio reeds is vastgelegd en wij hopelijk begin 2024 de artiest kunnen aankondigen die tijdens dit jubileum komt optreden.

  Namens de Jubileum Commissie wensen wij iedereen een geweldig mooi en sportief Jubileum seizoen