• Vanuit de inzamelingsactie “Geef je sportkleding een tweede leven” is afgelopen zaterdag 17 september de 1e tweehandskledingbeurs bij VVZ’49 van start gegaan. Leden van het VVZ-sponsorteam hebben zaterdagmorgen vanaf 08.30 uur tot 11.30 uur onder de veranda aan het pupillenveld een winkelopstelling gemaakt en daar alle ingezamelde kleding en andere voetbalattributen uitgestald. De kledingbeurs is een initiatief met oog voor duurzaamheid en opgezet met als doel geld in te zamelen voor de club. Er wordt ook nagedacht om een goed doel te selecteren voor een deel van de opbrengsten.

    De reacties van spelers en publiek waren zaterdagmorgen zeer enthousiast en positief. Het resultaat was dan ook zeer hoopgevend met een totaal van €167,50 aan verkochte attributen. Voetbalshirts, -broekjes, trainingsjacks, scheenbeschermers en zelfs voetbalschoenen zijn verkocht.

    Deze eerste gelegenheid stond in het teken van kennismaking. Als de bekendheid zich verspreidt, zal dit zeker leiden tot meer inzameling van kleding en kan de kledingbeurs nog groter worden opgezet. Er wordt meteen ook weer gestart met inzameling van “nieuwe” kleding en attributen. Hiervoor staat een grote ton bij de ingang van het clubhuis! Deponeer hier dus uw tweedehandsspullen!