DRINGEND HULP GEZOCHT IN ONZE KANTINE!
6 september 2017
De Kuip lonkt voor JO9-2
10 september 2017
Toon alles

Samen Sterk Voor de Club! Doe allemaal mee met de Grote Clubactie 2017

.

De Loterij

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Het prijzenpakket voor de Grote Clubactie 2016 is bekend. In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-! De winkans is in 2016 fors gestegen t.o.v. 2015, door een flinke uitbreiding van het prijzenpakket.

Extra inkomsten

Iedere club, zo ook VVZ ’49 kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks terug naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

 

Informatie VVZ ’49

Ook dit jaar zullen we het geld besteden aan onze jeugd. Materialen, evenementen, maar ook bv de techniektraining die binnenkort weer van start gaat kunnen hier (deels) mee betaald worden. Afgelopen seizoen hebben we genoeg geld binnen gehaald, om o.a. alle VVZ ’49 leiders in een mooie nieuwe coach-jas te kunnen hijsen en aan de kosten van de techniektraining bij te dragen.

Wij hopen natuurlijk wederom op een groot enthousiasme van alle pupillen, om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vorig jaar werden er in totaal 1046 loten verkocht en het lijkt ons een gezonde ambitie om dit aantal dit jaar te overtreffen.

De Grote Clubactie loten worden, zoals elk jaar, door alle O8-, O9-, O10-, O11-, O12- en O13-pupillen verkocht, waarbij er door het VVZ ’49 bestuur wederom voor is gekozen, de loten te laten betalen via een automatische incasso, zodat de kinderen maar 1 keer bij de mensen langs hoeven en ook niet met contant geld over straat hoeven!. 

Daarnaast krijgen ook dit jaar ook de leiders c.q. aanvoerders van alle overige teams ( VVZ ’49 1 t/m VVZ ’49 JO14-3 ) een boekje met de bedoeling binnen hun team zoveel mogelijk loten te verkopen.

EXTRA: Overige leden, die vrijwillig mee willen doen met de lotenverkoop zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich melden bij Marja van de Leij en/of Jos Frolich

De Grote Clubactie heeft een nieuw verkoopboekje gemaakt om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. Het deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten voor de clubcoördinator en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

De gekochte lotnummers worden bij afboeking van het bedrag vermeld op het rekeningafschrift van de koper. De kopers van de loten  kunnen de te winnen prijzen zien op de volgende link: https://clubactie.nl/prijzen

De verkoop van de loten begint dit jaar op ZATERDAG 16 september 2017.

Alle leiders van de teams, OOK DIE UITSPELEN, worden dan ook verzocht op zaterdag 16 september de boekjes op te halen bij de zaterdagdienst en deze uit te delen aan de spelers, die vervolgens gelijk aan de slag kunnen om zoveel mogelijk loten te verkopen.

 

Prijzen voor de beste verkopers:

Uiteraard kunnen de verkopers ook dit jaar weer mooie prijzen winnen! Zo zijn er prijzen voor:

  • Degene, die het eerst een vol boekje inlevert – Een kadobon van Interport van Dam
  • Per leeftijdsklasse, degene die het meeste loten verkocht heeft – Een kadobon van Intersport van Dam 
  • Het team waarvan de meeste spelers hebben meegedaan aan de verkoop en dat minimaal 100 loten met het team heeft verkocht – Een avondje gratis bowlen
  • Natuurlijk de hoofdprijs voor de speler die meer dan 50 loten en in totaal de meeste loten heeft verkocht – Een authentiek shirt van een binnen- of buitenlandse topclub met bedrukking van je eigen naam   

De hoofdprijs is dit jaar een authentiek shirt van een binnenlandse of buitenlandse topclub naar keuze met bedrukking van je eigen naam!!!

 

LET OP!!!  Nieuwe prijzen dit jaar!! 

Klik voor meer informatie op de speciale site voor de verkopende leden:  https://kids.clubactie.nl/

 

Entreekaart voor een pretpark?

Lotenverkopers, die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een gratis entreekaart voor een pretpark, Madame Tussaud of een dagje Schiphol en/of 10 euro korting bij Sportboxx.com 

Verkooptips:

Begin meteen met verkopen!
Vanaf 01 oktober aanstaande mag je beginnen met de verkoop. Begin direct anders zijn wellicht andere clubs je voor. Vul alle gegevens in op het lot die in het boekje zitten, Vergeet vooral het  bankrekeningnummer en de handtekening niet. De koper krijgt een bedankbriefje uit jouw
verkoopboekje. Hierop staat ook informatie op voor de koper. Op het bankafschrift van de koper wordt een lotnummer toegewezen. Op het bankafschrift zal de naam van VVZ ’49, de naam van wie het lot is gekocht en ook het nummer van de uitslaglijn vermeld staan. Je kunt per boekje aan 20 mensen loten verkopen. Is je boekje vol, dan kun je bij de zaterdagdienst nieuwe boekjes halen

Kies een slim tijdstip wanneer je op pad gaat om loten te verkopen!
Ga op zaterdag naar VVZ ’49 als het 1e thuis speelt. Dan zijn er veel mensen van VVZ ’49 aanwezig en kan jij met veel enthousiasme loten verkopen. Ga bij mensen thuis langs tijdens etenstijd, dan weet je zeker dat je veel mensen thuis zult aantreffen.

Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat VVZ ’49 eraan heeft!
Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar VVZ ’49 gaat. Noem de naam VVZ ’49 en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt (o.a. aankoop materiaal voor de jeugd en organiseren evenementen voor de jeugd).

Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen!
Vraag je familie, vrienden van je ouders, buren, noem het maar op.

Dring niet aan als mensen geen lot willen kopen!
Heel jammer dat de mensen geen gokje willen wagen en vooral voor het goede doel niet willen steunen maar er zijn genoeg andere mensen die zeker een lot bij jou willen kopen.

Wat te doen als je het allemaal niet meer weet!
Je kunt kijken op de site van de grote clubactie: www.clubactie.nl . Daar vind je nog meer informatie
en inspiratie om je lotenverkoop nog beter te laten verlopen.

 

Inleveren lotenboekjes 

Je ingevulde boekje kun je elke woensdag en elke zaterdag inleveren in de kamer van het Jeugdbestuur bij de zaterdagdienst, of anders in de verzamelbox. Je kunt daar ook terecht voor een eventueel nieuw boekje.

Zaterdag 11 november is de allerlaatste dag, dat je je lotenboekje kunt inleveren!!!!

 

Trekking loterij

De landelijke trekking van de prijzen zal op 13 december 2017 plaats vinden, de winnaars worden onder andere via de website www.clubactie.nl bekend gemaakt vanaf 14 december 2017