Nieuwsbrief Jeugd: Einde Seizoen 2016-2017 en Begin Seizoen 2017-2018
24 mei 2017
Selectie VVZ’49 is compleet
29 mei 2017
Toon alles

Pupillentoernooi met een warm welkom

Al sinds mensenheugenis wordt er bij VVZ’49 een pupillen toernooi gehouden,wanneer de competitie’s ten einde zijn. Het toernooi (vroeger E en F toernooi) is voor de jeugd vanaf de JO8 t/m de JO11. Een traditierijk begrip binnen VVZ,en ook ver daar buiten, gezien een aantal clubs die al jaren de weg weten richting de Eemweg.Clubs uit de regio,maar ook clubs uit bijvoorbeeld de Kwakel , Apeldoorn , Putten en Veenendaal. In de ochtend was het de beurt aan de JO8 , JO9 en JO10 pupillen. Er werd volop gestreden en de kinderen hadden de grootste lol. De scheidsrechters( Lucas , Niek en bijna de gehele JO15-1)  hadden het prima voor elkaar. We noteren één pleister , vele doelpunten , een uitgescheurde broek van een papa , de gebakjes van Ruud , vele blije gezichtjes met een ijsje en een aantal winnaars.De hoofdprijzen gingen naar:Victoria JO8-2 , DWSM JO9-1 , VVZ’49 JO9-2 , DHSC JO9-1 , DHSC JO10-1 en Delta SPorts JO10-4.

 

In de middag ging het niet anders, behalve dat het alsmaar warmer werd Qua scheidsrechters waren we iets minder bedeeld ,maar met wat schipperen hebben we toch het einde gehaald. Uitgeputte gezichtjes…..holle ogen…..verhitte blikken….maar er bleef strijd. Liters water gingen er doorheen. IJsjes vonden gretig aftrek,maar ook bij de JO11 en de MO11 teams bleef de strijd en de lol voorop staan.Na elke wedstrijd werd snel de schaduw op gezocht,om zich weer op te laden voor de volgende slijtageslag. Toch werd door iedereen het einde gehaald.De prijzen waren verdeeld. Voor de allerlaatste keer mochten Ruud en Robert Jan de bekers weggeven aan de winnaars.Beide heren houden het namelijk na 20 (Ruud) en 15 (Robert Jan) voor gezien,en geven het toernooistokje over aan een nieuw te vormen toernooicommissie. De allerlaatste hoofdprijzen gingen dit jaar naar: Victoria Boys MO11-1 , VVZ’49 JO11-6 , Quick JO11-6 , Odijk JO11-1 , VVZA JO11-2 en VOP JO11-1 (9×9).

Vele bedankjes werden in ontvangst genomen…..het complex weer aan kant gemaakt…..waarop Ruud en Robert Jan het glas hieven……HET IS MOOI GEWEEST!!

Voor dit jaar (en al die voorgaande jaren) gaat er weer veel dank uit naar:

De vrijdag ploeg,die het complex weer tip top gereed had staan voor het toernooi , alle mensen achter de bar en in de keuken , alle scheidsrechters en vooral alle deelnemers