Mika Reitsma is Pupil van de Week bij VVZ ’49 1 – Aalsmeer 1 op zaterdag 13 mei
11 mei 2017
VVZ ’49 huldigt zijn kampioenen!!
15 mei 2017
Toon alles

Laatste blad VVZ ’49 omgeslagen van een inktzwart seizoen

Het zat er de laatste wedstrijd niet meer in. Als een uitgeperste citroen moest uiteindelijk in de laatste fase van de wedstrijd nog met grote cijfers verloren

Eén helft best goed.

Terugkijkend op de laatste wedstrijd van het seizoen zie je een heel seizoen aan je voorbij trekken. Eén helft best goed, en uiteindelijk toch nog met (te grote) cijfers verliezen.

We kwamen nog wel voor. In een prima eerste helft was het Harry Hamstra die de 1-0 kon aantekenen na een voorzet van Jefta van den Broek. Geheel volgens het spelbeeld en daarmee dus ook niet onverdiend. Nog 1 keer liet men zien dat een “normaal” VVZ’49 best aardig kan voetballen en wellicht helemaal niet had hoeven degraderen.

Maar als zo vaak dit seizoen gingen de punten toch naar de tegenstander, en uiteindelijk ook met te grote cijfers. Rond de zestigste minuut besliste Aalsmeer de wedstrijd en was het voor de Heeren van VVZ’49 over. Bjorn Bosman scoorde dan nog wel, maar dat kwam omdat hij even niet oplette en een verkeerde beslissing nam. Compliment aan de ploeg dat dat meteen gecorrigeerd werd.

Was dat het dan?

Was dat het dan, dat was toch wel een vraag die bij velen op de lippen lag. Waarschijnlijk wel. Want veel, te veel spelers gaat de ploeg verlaten, waarmee een snelle terugkeer en hoogstwaarschijnlijk niet inzit. Afscheid dus van een mooie competitie, waarin we tegen hele mooie ploegen hebben mogen spelen als DOVO, Huizen, Ajax, Zuidvogels, Excelsior Maassluis, FC Breukelen en Montfoort hebben mogen spelen.

Het wordt dus uithuilen en opnieuw beginnen, helemaal opnieuw zoals het er nu naar uitziet. Want er gaat bijna een heel elftal weg. Jammer en het geeft voer tot evalueren en nadenken. Iets voor later.

 

Opstelling VVZ’49

Daan van der Vliet,

Luca Bade, Niels van Duijn, Hidde Reitsma, Benny Honing

Steyn Boers (73’ Sergio Kok), Sven Kolle, Jefta van den Broek (55’ Bjorn Bosman),

Tristan Wallet, Harry Hamstra, Joël Bade.

 

Scheidsrechter: D. Vriesenga

 

Scoreverloop:

31’               1-0     Harry Hamstra

60’               1-1

63’               1-2

70’               2-2     Bjorn Bosman

70’               2-3

90’               2-4

90’+3          2-5