Nieuwe kleedkamers voor VVZ’49
11 november 2016
Soester Elftal moet de onderlinge band tussen voetbalclubs verstevigen
22 november 2016
Toon alles

Allerlaatste Oproep om de Grote Clubactieboekjes in te Leveren!!!!!!

De Grote Clubactie 2016 loopt nu echt op zijn einde.

Wil iedereen de boekjes van de Grote Clubactie inleveren!!! Dit kan nog tot en met woensdagmiddag 23 november in de speciale box die op de tafel in de Jeugdbestuurskamer staat.

Dit geldt zowel voor alle pupillen, die een eigen boekje hebben meegekregen, als voor de leiders/aanvoerders van alle oudere teams die een boekje voor hun eigen team hebben gekregen!!

Afgelopen zaterdag hebben we nog steeds spelers en leiders “oja” horen roepen, als het over het inleveren van de lotenboekjes ging. Het is natuurlijk eeuwig zonde als er ingevulde boekjes niet of te laat worden ingeleverd. Roep dus alle spelers en ouders deze week op om de boekjes tijdig in te leveren!!!

Er zijn nog steeds teams (JO13-2 en JO11-2) waarvan nog geen enkele speler zijn boekje heeft ingeleverd, gaarne aandacht daarvoor!!!

Van de oudere teams ( VVZ ’49 1 t/m VVZ ’49 JO14-1) zijn er ook nog een flink aantal teams die hun teamboekje nog niet hebben ingeleverd!!! Dringende vraag aan deze leiders en aanvoerders dus om voor zaterdagmiddag de ingevulde boekjes in te leveren!!!     

 

Let erop!! Na 19 november kunnen de boekjes ook nog 4 dagen worden afgeleverd bij Marja van der Leij (Eikenhorstweg 14 in Soest) of Jos Frölich (Bazuin 8 in Soest) in de brievenbus, daarna is het echt te laat, dus laat je verkochte loten niet verloren gaan!!