Gewijzigde organisatie 1e Klassen van de categorieën JO19, JO17 en JO15
9 augustus 2017
Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal 2017-2018 staat online
10 augustus 2017
Toon alles

Op zaterdag 26 augustus Voetbal Talenten Toernooi bij VVZ’49

.

Op zaterdag 26 augustus organiseert VVZ ’49 samen met VTT een Voetbal Talenten Toernooi voor de JO13-1 en JO9-1 teams. 

Het Voetbal Talenten Toernooi is het ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor alle verenigingen en teams (selectie- en non-selectie teams) in Nederland, het is 1 van de 3 grote prijzen in het voetbalseizoen naast het competitie-kampioenschap en de KNVB beker. Het landelijke en grote toernooi kenmerkt zich al sinds 2004 door de kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest die tot uiting komen door De Gezonde Voetbalkantine tijdens alle toernooien en het speciale sportiviteitskampioenschap dat op elk toernooi gehouden wordt.

Het VTT staat bekend om zijn strakke en aangename wedstrijdschema’s waarbij teams in principe steeds een half uur rust tussen hun wedstrijden hebben die altijd leerzaam, leuk en spannend zijn. Met de mooiste voetbaldroom die nu binnen bereik ligt van alle jeugdvoetballers van Nederland: Nederlands Kampioen worden!

Het VTT is opgebouwd uit Districtskampioenschappen (DK’s) en Nederlands Kampioenschappen (NK’s). Om mee te doen aan het NK moet je een NK ticket verdienen tijdens het districtskampioenschap van jouw voetbaldistrict (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I of Zuid II). Dat kan bij O9, O10 en O11 pupillen door kampioen, vice-kampioen of derde te worden, of door het sportiviteitskampioenschap te winnen! Bij O12 en oudere spelers geldt dat de nummer 3 en de sportiviteitskampioen een kans maken op een NK ticket.

Het VTT opent traditioneel met de openingsceremonie waarop ons volkslied “Het Wilhelmus” wordt afgespeeld: Samen zijn we immers Oranje en hopen we ooit eens wereldkampioen te worden met Nederland.

Het Voetbal Talenten Toernooi stimuleert daarom de brede groep voetbal talenten – meer en minder getalenteerd – met prestigieuze kampioenschappen waarbij we rekening houden met de brandstof die we onze jeugdvoetballers geven en het belang van sportiviteit en teamgeest in de sport.

Het Voetbal Talenten Toernooi wordt ondersteund door Stichting VTT en staat onder leiding van oprichter Roon Staal. Na in 2004 met 1 VTT te zijn gestart telt het VTT inmiddels meer dan 100 toernooien en werken talrijke gastclubs en voetballiefhebbers in alle hoeken en dialecten van het land aan Nederlands grootste, sportiefste, gezondste en spannendste jeugdvoetbal toernooi: Het Voetbal Talenten Toernooi.

Klik ook hier voor meer informatie via hun website

 

Voor het toernooi bij VVZ ’49 hebben zich 24 teams uit district West I (Hoofdklasse of 1e Klasse) ingeschreven, waaronder onze JO13-1 en JO9-1. Alle velden zullen worden ingezet voor dit landelijk bekende toernooi. Het wordt een drukke dag met meer dan 500 mensen op ons terrein. Het toernooi begint om 10:30 uur en zal rond 16:00 uur eindigen.

Tijdens dit toernooi zullen er geen frituursnacks, snoep-producten en/of prik- en suikerdranken beschikbaar zijn. Ook is er deze dag bij VVZ ’49 zowel binnen als buiten een rook- en alcoholverbod op ons sportpark!!

 

VVZ ’49 teams die op deze dag een oefenwedstrijd willen spelen zullen een uitwedstrijd moeten regelen.

 

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om  deze dag te komen kijken.

 

Toernooicommissie